FOUNDATION

Πώς θα καλύψεις τα σημάδια της ακμής με μια κίνηση

Το πρόσωπο που περνάει ακμή είναι πραγματικά ένας βραχνάς για πολλές γυναίκες, οι οποίες καλούνται καθημερινά να βρουν τον ιδανικό τρόπο να κάνουν το μακιγιάζ τους, χωρίς το αποτέλεσμα να τις κάνει να αισθάνονται άσχημα. Αν είσαι μία από αυτές, που αντιμετώπισαν την ακμή στην ενήλικη ζωή τους, τότε μόλις βρήκες το hero product του νεσεσέρ σου.

Ένα νέο foundation σε μορφή πούδρας που υπόσχεται υψηλή κάλυψη και φυσικό ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα. Είναι βασισμένο στην τεχνολογία αιχμής της σειράς που έχει ήδη καθιερωθεί στο μακιγιάζ του φαρμακείου, Dermablend της Vichy. Το Dermablend Covermatte θα γίνει το αγαπημένο σου αφού όχι μόνο θα καλύψει ότι σε ενοχλεί στο πρόσωπό σου, αλλά ταυτόχρονα το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό. Ξέχνα το εφέ μάσκας που είχες συνηθίσει μέχρι τώρα με τα βαριά προϊόντα υψηλής κάλυψης. Η Vichy καινοτομεί και το Dermablend Covermatte (ένα ακόμα hero product από την οικογένεια Dermablend) είναι εδώ για να καλύψει κοκκινίλες, δυσχρωμίες, σημάδια ακμής και διεσταλμένους πόρους., ενώ ταυτόχρονα θα βοηθήσει την επιδερμίδα σου να στη ρύθμιση του σμήγματος.

 Θα το βρεις διαθέσιμο σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις.

Φυσικά, θεωρώ δεδομένο ότι αν το πρόβλημα είναι έντονο και δεν μιλάμε για 2-3 σπυράκια που εμφανίζονται παροδικά, έχεις ήδη επισκεφθεί τον δερματολόγο σου. Ωστόσο, το Dermablend Covermatte είναι πάντα ένα απαραίτητο προϊόν-σύμμαχος για να έχεις το fresh & natural αποτέλεσμα που θες στην καθημερινότητά σου.

A post shared by Vichy Laboratoires (@vichy_fr) on

 

My tips:

Όποιο προϊόν κι αν χρησιμοποιείς στο μακιγιάζ, πρέπει πρώτα να φροντίσεις το πρόσωπό σου να είναι καθαρό και καλά ενυδατωμένο.

Αν χρησιμοποιείς τα χέρια σου για το μακιγιάζ, τότε πρέπει να τα έχεις πλύνει πολύ καλά πριν, ενώ αν βάφεσαι με πινέλα ή σφουγγαράκια, έχε στο νου σου να τα πλένεις συχνά.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/vichy_fr