ΜΑΣΚΑΡΑ

Πράσινη μάσκαρα: 5 looks που θα σε βάλουν στον πειρασμό να τη δοκιμάσεις

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Το πράσινο είναι σίγουρα ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χρώματα της άνοιξης. Είναι το χρώμα της ολάνθιστης φύσης και το χρώμα που μας δυσκολεύει- ok ένα από αυτά που μας δυσκολεύουν περισσότερο- στο μακιγιάζ μας. Γιατί σίγουρα, αν σου έλεγα να επιλέξεις ανάμεσα σε nude αποχρώσεις και πράσινες στα μάτια σου, η επιλογή των nude θα ήταν μονόδρομος.

Παρ’ όλα αυτά, αν είσαι σε mood πειραματισμού ή απλά λατρεύεις το πράσινο αλλά δεν ξέρεις πώς μπορείς να το υιοθετήσεις στο καθημερινό μακιγιάζ σου, προκειμένου να δείχνεις φυσιολογική και όχι alien… τότε η πρόσφατη εμφάνιση της Janelle Monáe στα Kids’ Choice Awards, θα σου δώσει μία τέλεια ιδέα. Το όνομα αυτής, πράσινη μάσκαρα.

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να συνδυάσει την πράσινη μάσκαρα στα μάτια της με το αγαπημένο της cat eye look και μερικά αστέρια στις εξωτερικές γωνίες τους, δίνοντας σ’ όλο το look έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο. Κάπως έτσι, αποφασίσαμε να σου ψάξουμε και να συγκεντρώσουμε ακόμη 4 looks- τρόπους που μπορούμε να συνδυάσουμε την πράσινη μάσκαρα στα μάτια μας.

 

Για ένα φρέσκο, δροσερό look, απλά συνδύασέ τη με glossy διάφανα χείλη.

 

Αν πάλι θέλεις να δημιουργήσεις μία έντονη αντίθεση, απλά φόρεσε ένα πορτοκαλί κραγιόν ή δημιούργησε ένα ombre εφέ στα χείλη σου, όπως το είχαμε δει στο couture fashion show του Οίκου Dior για το Φθινόπωρο 2012.

Αν σου αρέσουν τα neon χρώματα, τότε μπορείς να δημιουργήσεις το τέλειο green matchy- matchy στο beauty look σου.

Full του πράσινου. Συνδύασε την πράσινη  μάσκαρά σου με ένα πράσινο smokey eye look.

Το δικό μας «όπλο» για oversized πράσινες βλεφαρίδες, η Korres, Drama Volume Volcanic Minerals Mascara στην απόχρωση Emerald (SS19 Limited Edition)

 

Χάρη στη σύνθεσή της αφήνει πλούσιο, βαθύ χρώμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή  και αποτέλεσμα που διαρκεί έως 12 ώρες. Το ειδικά σχεδιασμένο, πυκνό βουρτσάκι καλύπτει όλο το μήκος κάθε βλεφαρίδας, χαρίζοντας εντυπωσιακό όγκο, απόλυτο curling effect και μοναδικό μήκος. Βλεφαρίδες έντονες, πολυδιάστατες και volcano-hot βλέμμα που γίνεται ακόμα πιο dramatic με κάθε εφαρμογή!

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Richard Shotwell/Invision/AP