BEAUTY TIPS

Το περίεργο μυστικό ομορφιάς της Poppy Delevingne

Όλες οι γυναίκες έχουμε μυστικά ομορφιάς. Άλλες πιο συνηθισμένα (όπως το καθημερινό ντεμακιγιάζ ή το αντηλιακό) και άλλες πιο περίεργα όπως η Poppy Delevingne. Διαβάζοντας τη συνέντευξη που έδωσε στο αγγλικό Marie Claire, λοιπόν, πέσαμε πάνω σε ένα από αυτά και στο μεταφέρουμε ευθύς γιατί όπου Poppy βλέπε ένα από τα πιο stylish it-girls παγκοσμίως.

 

Ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς της;

Όπως αποκαλύπτει η ίδια χρησιμοποιεί την κλασική πολυχρηστική καταπραϋντική και επανορθωτική κρέμα της Elizabeth Arden, The Original Eight Hour® Cream Skin Protectant, εκτός από την επιδερμίδα της, στις βλεφαρίδες της, απλώνοντας και αφήνοντάς την όλο το βράδυ. «Το πρωί απλώνω τη μάσκαρα στα μάτια μου και έχω ένα 60s spidery αποτέλεσμα. Η γιαγιά μου, μου έμαθε αυτό το κόλπο και το ακολουθεί ακόμη και σήμερα που είναι 82 ετών. Στην πραγματικότητα το χρησιμοποιεί σε όλο το πρόσωπό της. Βέβαια, εγώ δεν το κάνω γιατί μπορεί να κάτι τέτοιο να ερεθίσει την επιδερμίδα μου.»

 

Όσο για το ποιες είναι οι 3 κινήσεις ομορφιάς που κάνει πριν φύγει από το σπίτι; Η ίδια απαντά: «Το άρωμα είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για εμένα. Φεύγοντας από το σπίτι χωρίς να φορώ το άρωμά μου, είναι σαν να φεύγω χωρίς το τηλέφωνό μου. Όταν φοράς ένα άρωμα που αγαπάς, αισθάνεσαι πως μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. (Σημείωσε εδώ πως η Poppy δηλώνει πιστή στο ίδιο άρωμα -aka το Red Roses της Jo Malone London- από τα 18 της). Στη συνέχεια, ψεκάζω με το mist το πρόσωπό μου – αγαπώ το  Rose Hydrating Mist της MV Organic Skincare-  και απλώνω λίγο από το  Dr.PAWPAW πολυχρηστικό balm στα χείλη, τα μάγουλα και στα βλέφαρά μου για ένα πιο λαμπερό και δροσερό look (να σου θυμίσω σε αυτό το σημείο, πως πριν λίγο καιρό από αυτή εδώ τη στήλη σου είχα μιλήσει για την αγάπη μου για τα νέα πολυχρηστικά Dr.PAWPAW balms)».

 

Και τα beauty κοινά μας με την Poppy δεν σταματούν εδώ. Στην ίδια συνέντευξη, η αδερφή της αγαπημένης μας Cara, αποκάλυψε την αγάπη της για serums της  Skinceuticals και πιο συγκεκριμένα για τον αντιοξειδωτικό ορό C E Ferulic που προστατεύει από τη φωτογήρανση  εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες και τον ορό ενυδάτωσης Hydrating B5 που αναπληρώνει τα θρεπτικά στο δέρμα για πιο απαλή και νεανική όψη, αλλά και τη System Professional της Wella που θρέφει, προστατεύει και κάνει ακόμη πιο λαμπερό το ξανθό των μαλλιών της.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/poppydelevingne