ΠΙΝΕΛΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό είναι το ακριβότερο πινέλο μακιγιάζ στον κόσμο

Πόσα θα έδινες για να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο; Ένα σπίτι; Έναν πολυέλαιο; Ένα κότερο; Έναν συλλεκτικό πίνακα; Ένα οικόπεδο στο χωριό; Εκατό ρίζες ελιές; Ένα πινέλο μακιγιάζ; Κι αν πιστεύεις πως το τελευταίο (aka πινέλο μακιγιάζ) μπήκε τυχαία ανάμεσα στα υπόλοιπα, κάνεις μεγάλο λάθος.

Για αρχή να σε ενημερώσω πως το Artis είναι το brand με τα καλύτερα -κατά γενική ομολογία των beauty junkies σε όλο τον κόσμο- πινέλα μακιγιάζ. Έχουν μαλακές τρίχες, δε γδέρνουν την επιδερμίδα, απλώνουν πολύ καλά ακόμη και τα πιο παχύρευστα προϊόντα στην επιδερμίδα και μπορείς να τα βρεις στο Net-A-Porter .

 

Έπειτα θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Πριν λίγες μέρες, το brand ανακοίνωσε το λανσάρισμα μίας super limited-edition σειράς του best-selling πινέλου, Artis Elite Mirror Oval 7, που κοστίζει έκαστο περίπου 25 χιλιάδες δολάρια aka κάτι λιγότερο από 23 χιλιάδες ευρώ. ΝΑΙ καλά διάβασες. Όσο να αγόραζες ένα τζιπ ή να έκανες μία επιχειρηματική επένδυση

 

 

Τα πινέλα, που βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία, αποτελούνται από λευκόχρυσες πλάκες ενώ σε αρκετά σημεία είναι διακοσμημένα με λευκά και μαύρα διαμαντάκια και ρουμπίνια. Φυσικά, μέσα στο ποσό συμπεριλαμβάνεται ένα σύνολο υπηρεσιών όπως η δυνατότητα χάραξης, μία θήκη, ένα ειδικό kit και φυσικά εγγύηση. Επίσης, η αγορά του συνοδεύεται και από ένα μάθημα μακιγιάζ από την Artis and Training Lead, Lindsey Jackson. Άλλωστε 23 χιλιάρικα είναι αυτά.

 

Κι αν εσένα σου περισσεύουν και το σκέφτεσαι, τότε εμείς μαζί σου.

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/artisbrush