ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Festive Mood On: Τα πιο τέλεια δώρα ομορφιάς κάτω από 20 ευρώ

Οι γιορτές δεν πλησιάζουν. Είναι ήδη εδώ. Και όσο κυλούν οι μέρες, συμβαίνει το εξής: Όλο και κάποιος προστίθεται στη λίστα των ανθρώπων που θέλεις να πάρεις δώρο ενώ ταυτόχρονα το budget σου/μας μειώνεται επικίνδυνα. Κι όμως, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία για να πάρεις δώρα στους αγαπημένους. Εμείς κάναμε τη beauty έρευνά μας και καταλήξαμε στα πιο τέλεια δώρα ομορφιάς κάτω από 20 ευρώ. Η επιλογή δική σου.

Frankbody, Frank’s Book of dirty tricks

 

Δύο από τα πιο αγαπημένα μας scrub σώματος (το ένα με καφέ , το άλλο με κακάο) σε μία συλλεκτική έκδοση από τη Frankbody, γεμάτη μαγικά. Πρόλαβέ τη στα sephora πριν εξαντληθεί. (13,56 €)

Sephora Collection, Midnight Wishes

 

Η ευχή σου για ένα hot, σαγηνευτικό βλέμμα έγινε πραγματικότητα. Δεκαέξι διαχρονικές και γιορτινές αποχρώσεις σε ματ, περλέ και μεταλλιζέ υφές είναι συγκεντρωμένες στην πιο xmas παλέτα από τη Sephora Collection. Τι λες; (19,95 €)

Benefit Cosmetics Cracker The POREfessional et BADgal BANG (Xmas Edition)

 

Δύο από τα πιο αγαπημένα και best-seller προϊόντα της Benefit συγκεντρωμένα στο πιο τέλειο beauty cracker. Ποια είναι αυτά; Η μάσκαρα Badgal Bang που κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν πραγματικά τεράστιες με μία κίνηση και το Porefessional για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση, καλύπτοντας άψογα τους πόρους της επιδερμίδας. (14,21 €)

Fenty Beauty Two Lil Mattemoiselles Plush Matte Lipstick Duo – (Mini Kit Lipsticks)

Η Rihanna δημιούργησε το πιο τέλειο χριστουγεννιάτικο beauty set- cracker για κάθε γυναίκα που λατρεύει τα ματ κραγιόν. Στο κιτ θα βρεις μια ουδέτερη απόχρωση (Spanked, ένα ροζ της πούδρας) αλλά και το τολμηρό alter ego (Griselda, ένα ζωηρό μπορντό) σε travel size ιδανικά για να χωρούν ακόμη και στο πιο μικρό τσαντάκι. (13,87 €)

Molton Brown Festive Frankincense & Allspice Hand Lotion

 

Η πιο εορταστική ενυδατική κρέμα χεριών από τη Molton Brown. Ένα πλούσιο, φλογερό μείγμα εορταστικού λιβανιού, μπαχαριών και βαθιά αρωματισμένου πατσουλί είναι αυτά που θα σε ταξιδέψουν από την πρώτη στιγμή. (19,38 €)

Maybelline Xmas Ornament

Το απόλυτο Xmas Kit από τη Maybelline περιλαμβάνει φέτος την Total Temptation Mascara in Black για σαγηνευτικό βλέμμα  και το Lasting Drama Eyeliner για το τέλειο cat eye. (17,10 €)

NYX Professional Makeup Land of Lollies Lip Trio Ornament

 

Τρία ολοκαίνουργια Soft Matte Lip Cream κραγιόν σε μίνι μέγεθος είναι συγκεντρωμένα από τη NYX στο πιο λαχταριστό χριστουγεννιάτικο στολίδι που καμια lipstick addict δεν μπορεί να αντισταθεί. (12,40€)

Roger & Gallet Rose Soap

Το πιο τέλειο δώρο που μπορείς να κάνεις (ακόμη και στον εαυτό σου) αν λατρεύεις τα σαπούνια. Στην ουσία πρόκειται για μία πολυτελή κασετίνα 3 αρωματικών σαπουνιών που καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα και την αναζωογονούν με φίνο διακριτικό και ρομαντικό άρωμα Rose, δίνοντας αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. (14,31 € )

Smashbox, Holidaze Lash & Liner Set

 

Μάσκαρα , primer βλεφαρίδων και eye liner είναι αυτά που χρειάζεσαι για ένα εορταστικό dramatic look, που θα κλέψει την παράσταση στο επόμενο πάρτι ή στις καθημερινές σας εμφανίσεις. (16,80 €)

Caudalie, Trio Hand Cream

 

Ένα καρουζέλ απαλότητας. Εμπλουτισμένες με αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιών και βούτυρα karité και αβοκάντο και εκπληκτικά αρώματα, οι Hand and Nail Cream αφήνουν τα χέρια ενυδατωμένα, απαλά και προστατευμένα.11,20€