BEAUTY

Ο πιο “pure” τρόπος για να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου

Μετράς αντίστροφα για τις διακοπές σου, παρόλα αυτά, είσαι ακόμη στο γραφείο, στην πόλη και ναι, έχεις δύσκολες μέρες. Από αυτές που το μόνο που θέλεις είναι να τελειώσουν με ένα χαλαρωτικό μπάνιο που θα αποτελέσει για εσένα μία εμπειρία φροντίδας και αναζωογόνησης. Δεν είσαι η μόνη. Είμαστε μαζί σου, αναζητώντας τον πιο «pure» τρόπο να φροντίσουμε τρο δέρμα μας. Και όπου «pure» σημείωσε Noxzema (δεν χρειάζονται συστάσεις) και τη νέα σειρά της, Sensi Pure 0%, που σέβεται και φροντίζει την επιδερμίδα ανδρών και γυναικών, χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς. Keep reading...  

Ο πιο «pure» τρόπος να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου στο μπάνιο

 

Αν ψάχνεις για το αφρόλουτρο που προστατεύει ακόμη και την ευαίσθητη επιδερμίδα, μόλις το βρήκες! Το Sensi PURE 0% είναι αυτό που θα προσφέρει στην επιδερμίδα σου μια ήπια και αποτελεσματική εμπειρία φροντίδας. Με υποαλλεργικό άρωμα και φόρμουλά ειδικά σχεδιασμένη για να ελαχιστοποιεί τις αλλεργικές αντιδράσεις, δεν διαταράσσει το προστατευτικό φιλμ του δέρματος, ενώ παράλληλα, οι βιταμίνες Β και το εκχύλισμα βαμβακιού που περιέχει ενισχύουν και προστατεύουν το δέρμα, χαρίζοντάς του μοναδική απαλότητα. Plus: Δεν περιλαμβάνει parabens, φθαλικά, σαπούνι, σιλικόνες και προπυλενογλυκόλη, ενώ έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Το πιο «pure» αποσμητικό για εσένα και για εκείνον

 

Με την πιο αγνή σύνθεση με 0% άλατα αλουμινίου, οινόπνευμα, parabens και χρωστικές, το αποσμητικό Sensi PURE 0% προσφέρει προστασία από την κακοσμία και φρεσκάδα για 48 ώρες! Η μοναδική σύνθεσή του σέβεται τη φυσιολογική χλωρίδα της επιδερμίδας, επιτρέποντάς της να αναπνέει. Το καλύτερο; Είναι ιδανικό ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ δεν αφήνει κανένα λευκό σημάδι στα ρούχα σου μετά την εφαρμογή του. Κυκλοφορεί σε συσκευασία roll-on και spray και μπορείς να το φορέσεις και εσύ και ο καλός σου.

Τώρα πια δεν έχεις δικαιολογία για να κάνεις συμβιβασμούς στην προσωπική σου περιποίηση.