ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Nail time: Τα αγαπημένα μας μανικιούρ από τις Χρυσές Σφαίρες

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Μετά τα εντυπωσιακά beauty looks της 75ης τελετής των Χρυσών Σφαιρών, στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στα άκρα των διάσημων κυριών. Πολλές ακολουθώντας το black dress code προτίμησαν σκούρες αποχρώσεις και στα νύχια τους, ενώ δεν ήταν λίγες κι αυτές που ξέφυγαν από την κλασική μονοχρωμία, δοκιμάζοντας εντυπωσιακά σχέδια στο μανικιούρ τους (όπως το half moon manicure της Kate Hudson).

Heidi Klum

A post shared by Tom Bachik Nails (@tombachik) on

 

Η Heidi επέλεξε με τη βοήθεια του Celebrity Nail Guru και Global Nail Ambassador, Tom Bachik μία μαύρη απόχρωση (και συγκεκριμένα την Black Onyx της OPI) για το μανικιούρ της, ακολουθώντας από την κορυφή έως τα νύχια – κυριολεκτικά-το black dress code της βραδιάς.

Kate Hudson

 

Ένα half moon manicure σε nude και μαύρες αποχρώσεις ήταν η επιλογή της ηθοποιού για το κόκκινο χαλί. Η manicurist, Ashlie Johnson άντλησε την έμπνευσή της, όπως αποκάλυψε κάτω από σχετικό post από τις διαφάνειες και τα οπάκ σημεία του φορέματος της ηθοποιού, χρησιμοποιώντας βερνίκια από τον Οίκο Chanel.

Viola Davis

 

Ένα μανικιούρ σε μία σκούρα μεταλλική γήινη απόχρωση χρησιμοποιώντας τα βερνίκια της Essie αποφάσισε να κάνει η Viola Davis με τη βοήθεια της manicurist Julie Kandalec.

Jessica Biel

A post shared by Casey Herman (@caseynails) on

 

Η ηθοποιός σου δείχνει τον πιο απλό τρόπο να ανανεώσεις το nude μανικιούρ σου, ακόμη κι αν έχεις κοντά νύχια. Με τη βοήθεια της Casey Herman πρόσθεσε ένα μικρό στρασάκι στην άκρη κάθε νυχιού.

Saoirse Ronan

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Υποστηρίζοντας το μήνυμα της καμπάνιας Time’s Up ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το κύμα σεξουαλικής παρενόχλησης  και κακοποίησης η manicurist Michelle Saunders επέλεξε τη σκούρα απόχρωση  Wicked της Essie για τα νύχια της ηθοποιού.

 

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Jordan Strauss/Invision/AP