NAIL ART

Rose Quartz: Η τάση στα νύχια που μπορείς να πετύχεις μόνη σου

Έχεις καταλάβει ότι οι nail artists έχουν τελευταία αστείρευτη έμπνευση και έχουν ανεβάσει το nail art πολλά επίπεδα. Κομψά σχέδια που μπορείς να δοκιμάσεις ακόμα κι αν δεν είσαι fan του είδους είναι στη διάθεσή σου και στο ladylike θα βρεις πολλές ιδέες για να διαλέξεις και να εμπνευστείς ανάλογα με το στιλ σου.

Η πιο πρόσφατη τάση που σε λίγο θα δεις να γεμίζει το timeline σου στο Instagram είναι τα rose quartz nails. Το αποτέλεσμα θυμίζει το πέτρωμα του οποίου φέρει το όνομα η τάση και αν έχεις λίγη υπομονή μπορείς να το κάνεις και μόνη σου.

 

How to: Περνάς ένα διάφανο ροζ βερνίκι στα νύχια και αφού στεγνώσει περνάς μία ακόμα στρώση. Στη συνέχεια, με ένα πινέλο ή πολύ μικρό σφουγγαράκι παίρνεις μία πιο ανοιχτή ροζ απόχρωση ή διάφανο λευκό και αρχίζεις να σχηματίζεις γραμμές σαν αυτές που βλέπεις στα διάφανα πετρώματα (μοιάζουν σαν μικρές φλέβες). Αφού στεγνώσουν πολύ καλά, περνάς ένα top coat και είναι έτοιμα. Ανάλογα με τις αποχρώσεις του ροζ που θα χρησιμοποιήσεις, θα έχεις και το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

A post shared by Alesia (@alesia_renee) on

Ουσιαστικά, το rose quartz nail art μοιάζει πολύ με τα marble nails που είναι εξίσου κομψά. Ποιο από τα δύο θα κάνεις στο επόμενο μανικιούρ;