Πώς να καθαρίσεις τα πετσάκια από τα νύχια σου χωρίς να τα κόψεις

Το κόλπο για να απομακρύνεις τα πετσάκια σου εύκολα και γρήγορα.

Τα πετσάκια είναι το μικρό βάσανο του μανικιούρ. Είναι ενοχλητικά και χαλάνε την όψη των νυχιών σου, γι' αυτό πρέπει να τα απομακρύνεις. Αυτό συνήθως γίνεται στο μανικιούρ με το μικρό αυτό πενσάκι να κόβει τα μουλιασμένα πετσάκια σου. Ήξερες όμως ότι μπορείς να το κάνεις πιο εύκολα μόνη σου στο σπίτι;

Για να εξαφανίσεις τα πετσάκια σου δεν έχεις παρά να εφοδιαστείς με μία κρέμα που είναι ειδικά για την απομάκρυνσή τους (εναλλακτικά, αν δεν έχεις πολύ μεγάλο πρόββλημα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κρέμα χεριών σου αν είναι πολύ λιπαρή), το cuticle pusher (το ειδικό εργαλείο που σίγουρα θα έχεις δει στο nail bar) κι ένα buffer όχι πολύ σκληρό.

Τι κάνεις; Αφού βάλεις την ειδική κρέμα στα πετσάκια σου και την αφήσεις να τα μαλακώσει για 5-10 λεπτά, με το ειδικό εργαλείο ξεκινά να σπρώχνεις τα πετσάκια προς τα πίσω. Τώρα ήρθε η ώρα να τα τρίψεις απαλά με το buffer και τα νύχια σου είναι έτοιμα για βάψιμο.

via GIPHY

 

My tip: Αν χρησιμοποιήσεις το buffer και για γυάλισμα των νυχιών σου μπορείς να περάσεις απλά μία θεραπεία ή ένα γυαλιστικό και να αφήσεις για λίγο τα νύχια σου άβαφα. Αφού θα είναι καθαρά, να είσαι σίγουρα ότι θα δείχνουν τέλεια.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ