ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Οι natural αποχρώσεις στα νύχια που θα φορέσεις το φθινόπωρο

Προφανώς οι πασαρέλες που παρακολουθείς αυτή τη στιγμή δίνουν τις τάσεις για την ερχόμενη άνοιξη. Όσο κι αν θες να φορέσεις και να υιοθετήσεις άμεσα τα looks που παρουσιάζουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας παγκοσμίως, πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή, αφού σιγά-σιγά παίρνουν σειρά τα πουλόβερ, τα μπουφάν και οι μπότες. Αυτό που μπορείς άνετα να δοκιμάσεις τώρα αμέσως όμως είναι το μανικιούρ που θα δεις παρακάτω και κυρίες αυτές οι natural αποχρώσεις που πρότειναν οι nail artists.

Τα nude-pink χρώματα είναι ιδανικά για το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι. Είναι έυκολο να βρεις αυτό που ταιριάζει στον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σου αλλά και όταν αυτή είναι πολύ ή λίγο μαυρισμένη. Η αγορά των βερνικιών για τα νύχια έχει φροντίσει γι’ αυτό και είναι ικανή να σου προσφέρει μία τεράστια γκάμα με φυσικές αποχρώσεις, ικανές να καλύψουν όλα τα γούστα.

Natural ombre μανικιούρ για ένα κομψό αποτέλεσμα.

To grey-nude θα το δεις αρκετές φορές, σε πολλές παραλλαγές και πιθανότατα θα το δοκιμάσεις.

No manicure εφέ! Νύχια στο φυσικό τους χρώμα, αλλά περιποημένα και με απόλυτα υγιή όψη.

 

Κοντά νύχια σε παλ-nude αποχρώσεις για να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σου, αν βαρέθηκες όλα εκείνα τα φωτεινά παστέλ.

Φυσικά το soft pink δεν θα μπορούσε λείπει ούτε από τις τάσεις αυτή τη σεζόν. Αφού το λατρεύεις κι εσύ όπως οι περισσότερες γυναίκες γιατί όταν δεν έχεις καμία έμπνευση αυτό το χρώμα είναι πάντα μία safe επιλογή.