NAIL ART

Nails isnpo: 5 κομψά μανικιούρ για να δοκιμάσεις

Το μανικιούρ σου –είτε το πιστεύεις, είτε όχι, δείχνει πολλά για τη διάθεσή σου. Μπορεί να μην το αντιλαμβάνεσαι αλλά και η επιλογή του χρώματος ή του nail art έχει να κάνει με την ψυχολογία σου εκείνη τη στιγμή. Κι επειδή η ατμόσφαιρα αυτές τις μέρες έχει πολλές καρδούλες να πλανιόνται τριγύρω, λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, πάρε έμπνευση από τα παρακάτω manicures.

Κομψά, διακριτικά, χωρίς υπερβολές και πολύ glitter έχουν ότι χρειάζεσαι για να είσαι στο κλίμα των ημερών χωρίς όμως να υπερβάλλεις.

To μπορντώ με το nude δημιουργούν μία πολύ ωραία αντίθεση και το συγκεκριμένο σχέδιο μπορείς να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι ή τουλάχιστον μπορείς να δοκιμάσεις.

Ένα σχέδιο για εσένα που τα καταφέρνεις καλά ή έχεις σύντομα ραντεβού για επαγγελματικό μανικιούρ. Γεωμετρικό με elegant χρωματικούς συνδυασμούς για ένα διαφορετικό μανικιούρ.

Το κλασσικό κόκκινο είναι πάντα μέσα στις επιλογές για ένα κομψό μανικιούρ. Συνδύασέ το με μία nude ή ακόμα και ροζ απόχρωση για ένα girly ύφος.

Ένα εύκολο μανικιούρ για να κάνεις μόνη σου στο σπίτι με το αγαπημένο σου nude βερνίκι και ένα μαύρο. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μπλε σκούρο ή ακόμα και μπορντώ για πιο ιδαίτερο αποτέλεσμα.

Ο συνδυασμός του μπορντώ με το pinky-nude είναι ιδανικός για σένα που θες να έχεις ένα κομψό μανικιούρ, χωρίς όμως να είναι μονότονο. Μία εναλλακτική ιδέα του κλασσικού french mani θα σου δώσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.