GIGI HADID

Με αυτό το μανικιούρ η Gigi Hadid έκανε την ανατροπή

Δεν είναι μόνο τα scrunchies, τα ποδηλατικά σορτς, τα τσαντάκια μέσης, τα crop tops  που επέστρεψαν πιο δυνατά από ποτέ, από τη δεκαετία των 90s. Είναι και το comeback πολλών «αμφιλεγόμενων» trends που δεν μπορούμε- σχεδόν αρνούμαστε- να διαχειριστούμε.

Μία από αυτές, το tie dye trend  aka αυτή η τεχνική που βλέπαμε σε άπειρα ρούχα στα 90s με τα χρώματα να φαίνονται σαν ξεβαμμένα πάνω στο ύφασμα , θυμίζοντας  ψυχεδελικές δίνες και σπιράλ ή ατύχημα με χλωρίνη.

 

Και εκεί που πραγματικά πιστέψαμε πως το tie-dye trend πέρασε από τις φετινές φθινοπωρινές τάσεις και δεν ακούμπησε, έρχεται το τελευταίο μανικιούρ της Gigi Hadid να μας συγχίσει.

Θέλεις το Coachella, η αγάπη της για τα 90s, ο εορτασμός των 24ων γενεθλίων της ή κάτι που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε και με τη βοήθεια της celebrity nail artist Mei Kawajiri, η Gigi δοκίμασε το tie-dye trend στο μανικιούρ της και ιδού το αποτέλεσμα:

Όχι, δεν μας αρέσει- και δεν το κρύβουμε- αλλά κάνοντας μία γρήγορη έρευνα στους αγαπημένους Insta-nail λογαριασμούς εντοπίσαμε πως η τάση των #tiedyenails έχει κερδίσει έδαφος.

 

Και σε ρωτώ, Κυριακή του Πάσχα, θα δοκίμαζες ξανά αυτό το trend γενικά και στο μανικιούρ σου ειδικότερα;

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/gigihadid