NAIL ART

Insta inspo: Φέρε το nail art στα μέτρα σου, κάνοντας ένα update για το φθινόπωρο

Ο χειμώνας πλησιάζει και πλέον μπορείς με άνεση να εστιάσεις στη χειμερινή χρωματική παλέτα. Οι σκούρες αποχρώσεις είναι πλέον εδώ, μπερδεύονται με τις πάντα επίκαιρες παστέλ και τα metallics παραμένουν και κάνουν τη διαφορά για ακόμα μία σεζόν. Φυσικά, αυτό αφορά και στο μανικιούρ σου, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να ''ντύνεται'' χειμωνιάτικα.

Αν είσαι έτοιμη όλα αυτά να τα συνδυάσεις στα νύχια σου, τότε πριν το επόμενο μανικιούρ σου πάρε έμπνευση από 5 κομψές, διακριτικές και stylish ιδέες για να κάνεις ένα nail art που θα ταιριάξει στο χειμώνα και την αίσθηση που σου αφήνει.

A post shared by Sally Hansen (@sally_hansen) on

Μην ξεχνάς ότι το color-blocking δεν είναι εκτός των φετινών trends. Παραμένει στο street style και φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χρώματα για να το μεταφέρεις και στο μανικιούρ σου.

Μπορείς να συνδυάσεις το εντυπωσιακό με το κομψό αποτέλεσμα μέσα από το nail art σου.

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

Κάνε συνδυασμούς με διαφορετικές υφές. Τα metallics είναι εδώ και πηγαίνουν με πολλές φθινοπωρινές αποχρώσεις, όπως το καφέ που φέτος θα το συναντήσεις πολλές φορές.

A post shared by Smith & Cult (@smithandcult) on

Μία πρόταση για εσένα που αγαπάς τις παστέλ αποχρώσεις και θες να τις εντάξεις στο φθινοπωρινό μανικιούρ σου.

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on

Αν το nail art σου φαίνεται ότι απέχει πολύ από το στιλ σου, τότε σε αυτή την εκδοχή μάλλον δε θα μπορέσεις να αντισταθείς, αφού το nude πρωταγωνιστεί και το geo nail art είναι πολύ διακριτικό.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/paintboxnails