ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Αυτό είναι το πιο hot χρώμα στο μανικιούρ για το φετινό καλοκαίρι

Αν θέλεις- σε αντίθεση με τα nude χρώματα- μία πιο έντονη, δροσερή, καλοκαιρινή και ζεστή απόχρωση για τα νύχια σου φέτος το καλοκαίρι, τότε το κοραλί φιγουράρει μέσα στις πρώτες επιλογές. Πιο ανοιχτό και παιχνιδιάρικο από το κόκκινο, κάτι ανάμεσα σε ροδακινί και παλ ροζ, το καραλί είναι ξεκάθαρα μέσα στη λίστα με τα χρώματα που θυμίζουν καλοκαιρινές διακοπές, ηλιοβασιλέματα στην παραλία, δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση με τη μαυρισμένη- sunkissed επιδερμίδα.

Ακόμη ένας λόγος να το αγαπήσεις φέτος το καλοκαίρι; Το Living Coral aka ένα ζεστό, παστέλ κοραλί είναι το κυρίαρχο χρώμα του 2019, σύμφωνα με την Pantone. «Μία ζωντανή απόχρωση του πορτοκαλί με χρυσαφί υποτόνους», όπως αναφέρει το Color Institute της Pantone. «Το χρώμα της αστραπιαίας ευτυχίας που συμβολίζει την έμφυτη ανάγκη μας για αισιοδοξία και χαρούμενες επιδιώξεις», ένα αίσθημα καθόλα επίκαιρο στις μέρες μας.

Κι αν αγαπάς το καλοκαίρι και το κοραλί, παρακάτω συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας κοραλί βερνίκια για το φετινό καλοκαίρι.

Τα αγαπημένα μας κοραλί βερνίκια:

 

Chanel Le Vernis Longwear Nail Color στην απόχρωση Coralium

 

 

OPI Infinite Shine στην απόχρωση Got Myself Into A Jam-Balaya

Essie Gel Couture 210 On The List ένα κρεμώδες  μανταρινί-κοραλί

 

Yves Saint Laurent La Laque Couture στην απόχρωση 5 Corail Divin

 

Erre Due Nail Lacquer Pro Gel στην απόχρωση 545 Dawn Walk

 

Seventeen Studio Rapid Dry Lasting Color στην απόχρωση 24

 

Orly Vernis στην απόχρωση  Freestyle

Κεντρική Φωτογραφία: OPI