GRAMMY AWARDS

Πρέπει να δεις το μανικιούρ της Jennifer Lopez στα Grammys

Matt Sayles/Invision/AP

Ήταν μία από τις εντυπωσιακές παρουσίες που περπάτησε στο κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων Grammy και όχι άδικα, αν μας ρωτάς. Γιατί, δεν ήταν μόνο το εντυπωσιακό  Ralph & Russo φόρεμά της κεντημένο με εκατοντάδες πολύχρωμα κρυσταλλάκια, ήταν το καπέλο που φορούσε και ως statement στοιχείο έκανε τo look της Jennifer Lopez της να θυμίζει μία σύγχρονη Holly Golightly. Φυσικά, το super λαμπερό μακιγιάζ  της και το μακρύ sleek ponytail της δεν πέρασαν απαρατήρητα.

 

Κι όπως καταλαβαίνεις, μία τέτοια εμφάνιση δεν θα μπορούσε να μη συνοδεύεται και από ένα εξίσου glam μανικιούρ.

 

Με τη βοήθεια του celebrity nail artist, Tom Bachik, η Jennifer Lopez έκανε ένα μοντέρνο ombre μανικιούρ σε μία πολύ απαλή nude απόχρωση, προσθέτοντας λίγη μεταλλική ροζ λάμψη στο τελείωμα των νυχιών της.

 

«Κάναμε μία μοντέρνα εκδοχή του κλασικού ombre μανικιούρ προσθέτοντας λίγη ιριδίζουσα περλέ σκόνη στο τελείωμα των νυχιών» έγραψε χαρακτηριστικά ο nail artist κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ενώ παρακάτω σημείωσε πως τα βερνίκια και οι σκόνη που χρησιμοποίησε ήταν από την OPI, Tokyo Collection.

 

Κι αν αυτό το μανικιούρ δεν είναι διακριτικό και glam, τότε τι;

Κεντρική Φωτογραφία: Matt Sayles/Invision/AP