NAIL ART

7 nail art για να πάρεις έμπνευση

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν βαριέσαι να κοιτάς/χαζεύεις/ξεσηκώνεις και αποστηθίζεις τελικά ιδέες για αλλιώτικα/πρωτότυπα/εντυπωσικά κ. α. σχέδια για νύχια. Κι η αλήθεια είναι ότι εμείς οι μπιουτούδες αυτού του πλανήτη τρελαινόμαστε να βγάζουμε στη φόρα τα καλύτερα και τα πιο υπερτέλεια σχέδια για μανικιούρ.

Μετά από 3 ώρες και κάτι μελέτης λοιπόν στο Instagram, μετά από εκατοντάδες likes και σημειώσεις θέλω να σου δείξω ή καλύτερα να μοιραστώ μαζί σου μερικά από τα ωραιότερα νέα ποσταρίσματα για ολοκαίνουργια nail art, που έχουν ήδη αγαπηθεί (πάρααααα πολύ). Χαλάρωσε για λίγα λεπτά και φαντάσου εσένα να τα φοράς με το δικό σου τρόπο, στη δική σου μέρα και στη δική σου στιγμή.

Δεν είναι τέλειο, για ένα γάμο σ’ ένα νησί; Απλό, φίνο και υπέρλαμπρο. Και τόσο εύκολοooo να το πετύχεις!

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

Ό,τι πρέπει για σένα που αγαπάς τα μακριά νύχια, ή που τελοσπάντων έχεις μεγάλη βάση για να υποστηρίξεις το σχέδιο. Θα το πρότεινα στο μαύρο γιατί έχει άλλη χάρη να μην ακολουθείς στις εποχές το προφανές.

A post shared by Imarninails (@imarninails) on

Όταν είσαι σε ενθουσιασμό για το καλοκαίρι, τους φοίνικες και τα κοκτέιλς κάτω από τον ήλιο, να μην το δείξεις και με τα νύχια σου; Θα το δοκιμάζω κι εγώ αυτό το σχέδια κομποζάροντάς το μ’ αυτό το weekly planner.

* σα να θέλουμε να διακοπάρουμε *

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να δεις κι επίσημα τι προτείνουν οι σπεσιαλίστες των νυχιών. Για να τα λέμε κι όλα μεταξύ μας. “Όρεξη να’χεις να τραβάς γραμμές”.

Το ροζ, οι καρδιές και η φαν πλευρά σου πάντα θα δείχνει εντυπωσιακή ακόμη και στα νύχια.

A post shared by Madeline Poole (@mpnails) on

Κι αυτό για σένα που αγαπάς τη μίνιμαλ αισθητική κι έχεις χιούμορ (ωραίο χιούμορ).

A post shared by taryn multack (@missladyfinger) on

 

To πουά έχει πάντα μια γλυκιά θηλυκότητα, ενώ είναι ένα καλό twist για σένα που τραβάς συνέχεια γραμμές.

 

Ό,τι κι αν επιλέξεις συνδύασέ το με μια σιγουριά και χάρη 

εις το επανιδείν με χαμόγελο