ΝΥΧΙΑ

Αυτή η συλλογή βερνικιών είναι εμπνευσμένη από τις κλασικές ταινίες της Disney

Είναι ίσως ένα από τα πιο παραδοσιακά και κλασικά χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Γιατί Χριστούγεννα χωρίς Καρυοθραύστη γίνονται; Δε γίνονται. Κάπως έτσι, ειδικά για τα φετινά Χριστούγεννα, η OPI αποφάσισε να αντλήσει έμπνευση από το κλασικό παραμύθι των Χριστουγέννων της Disney, «ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια» («The Nutcracker and Four Realms Collection») και να δημιουργήσει μία  μοναδική limited edition συλλογή, "The Nutcracker and Four Realms Collection", ιδανική για ένα γιορτινό μανικιούρ.

Δώδεκα νέες αποχρώσεις και 3 νέες γκλίτερ  σε φόρμουλες Nail Lacquer, Infinite Shine και GelColor- καθώς και ένα νέο OPI Infinite Shine σε αποχρώσεις γκλίτερ είναι ιδανικές για κάθε εορταστικό look.

 

Η συλλογή περιλαμβάνει ένα σκούρο κόκκινο (Candied Kingdom), το φούξια Toying with Trouble και ένα Dazzling Dew Drop σε χρυσή συσκευασία. Φίνες λουλουδάτες αποχρώσεις όπως το σμαραγδί πράσινο Envy the Adventure, το μοβ Lavendare to Find Courage και το Berry Ferry Fun, προσφέρουν πλούσιες αντιθέσεις, το vintage carnival συναντά τα εμπνευσμένα από ηρωικούς στρατιώτες χρώματα όπως το καστανόχρωμο Ginger’s Revenge, το λαμπερό σκούρο μαύρο Black to Reality και το μπλε μαρέν March in Uniform. Ακόμη το απαλό μπλε του πάγου (Dreams Need Clara-fication), το μαργαριταρένιο άσπρο-ασημί Tinker, Tinker, Winker και το χρώμα της άσπρης λαμπερής νιφάδας χιονιού Dancing Keeps me on my Toes θα σε βάλουν σε δίλημμα.

 

«Το γκλίτερ εξακολουθεί να αποτελεί μια κορυφαία τάση την περίοδο των γιορτών και αυτά τα γκλίτερ είναι σχεδιασμένα για να φοριούνται μόνα τους ή σε συνδυασμό με τα χρώματα της συλλογής. Γι αυτό το λόγο εκτός από τα κλασικά Nail Lacquer κυκλοφορούν και στις σειρές των  Infinite Shine και Gel Color, για μανικιούρ ακόμα μεγαλύτερης διάρκειας.Το χρυσό Gold Key to the Kingdom, το ασημένιο Dreams on a Silver Platter και το τριανταφυλλί χρυσό I Pull the Strings, που μπορούν να φορεθούν μόνες τους ή πάνω από ένα χρώμα για ένα πολυδιάστατο look.» λέει χαρακτηριστικά η Co-Funder και Brand Ambassador της OPI Suzi Weiss-Fischmann.