ΚΡΑΓΙΟΝ

Αν λατρεύεις τα nude κραγιόν, αυτή η συλλογή δημιουργήθηκε για εσένα

Αν ανήκεις στην κατηγορία των lipstick addict (σηκώνω χέρι), έχεις κάνει την έρευνά σου, έχεις φάει άπειρες ώρες στα καταστήματα καλλυντικών για να βρεις τις αποχρώσεις που σου ταιριάζουν και είσαι πανέτοιμη κάθε φορά να δοκιμάσεις τα κραγιόν κάθε νέας συλλογής. Αν μάλιστα λατρεύεις τις nude  αποχρώσεις, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις  στην επόμενη βόλτα σου στα μαγαζιά τη νέα σειρά Color Riche Matte ''Free the nudes'' της  L’Oréal Paris, που αποτελείται από τα καλύτερα επιλεγμένα nude χρώματα για κάθε γυναίκα.

 

Το σύμβολο κραγιόν της L’oreal Paris, Color Riche επανέρχεται με 10 μοναδικές nude αποχρώσεις με πλούσια υφή για ενυδάτωση και εξαιρετικό matte φινίρισμα. Αποχρώσεις που μπορούν να συνδυάσουν και να δημιουργήσουν looks τόσο πρωινά και ελαφριά όσο βραδινά και έντονα.

 

Το χρώμα του είναι ενισχυμένο με έλαιο jojoba, ώστε να παρέχει έντονη ενυδάτωση αλλά και ελαφριά αίσθηση στα χείλη ενώ  η κάλυψη είναι πλήρης και ματ. Παράλληλα, ενισχύουν το φυσικό χρώμα των χειλιών, καλύπτουν ατέλειες και «γεμίζουν» ομοιόμορφα τα χείλη χωρίς να τα ξηραίνουν. Από τις πιο ζεστές ροζ αποχρώσεις στις πιο ψυχρές μπεζ, βρες την ιδανική nude απόχρωση και πειραματίσου ανάλογα με το look και τη περίσταση.