BEAUTY

Τρεις φυσικοί τρόποι να ξεβαφτείς

Το 2019 μπήκε επισήμως και σίγουρα αυτή είναι η καταλληλότερη ευκαιρία να κάνεις νέα ξεκινήματα, να θέσεις νέους στόχους, να διορθώσεις λάθη. Όλο αυτό μεταφράζεται στη beauty ρουτίνα μας, στο τρίπτυχο: Δεν ξεχνώ πλέον να α) ξεβάφομαι κάθε βράδυ β) να φοράω αντηλιακό γ) να απλώνω την ενυδατική μου. Εστιάζουμε στο πρώτο (aka ντεμακιγιάζ) και κάνουμε το χειρότερο σενάριο: Να κοιμηθείς στο σπίτι του φίλου σου ή να φύγεις τριήμερο χωρίς να πάρεις μαζί τα κατάλληλα προϊόντα ντεμακιγιάζ. Όοοοχι δεν έχεις καμία δικαιολογία να κοιμηθείς βαμμένη γιατί παρακάτω σου προτείνουμε τρεις φυσικούς τρόπους να ξεβαφτείς με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα.

Ελαιόλαδο

Ο πιο απλός, φυσικός και παραδοσιακός τρόπος να ξεβαφτείς. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να απλώσεις μία γενναιόδωρη ποσότητα ελαιόλαδου σε όλα τα σημεία του προσώπου σου και με απαλές κυκλικές κινήσεις να αφαιρέσεις σιγά- σιγά το μακιγιάζ σου. Στο τέλος, εμπότισε ένα pad με νερό και αφαίρεσε τα υπολείμματα λαδιού.

Λάδι Καρύδας

Εκτός από τις θαυματουργές ιδιότητές του στα μαλλιά και την επιδερμίδα μας γενικά, το λάδι καρύδας μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχό σου και στο ντεμακιγιάζ αφαιρώντας ακόμη και την πιο επίμονη μάσκαρα.

Αμυγδαλέλαιο

Χάρη στις αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητές του, το αμυγδαλέλαιο μπορεί να συμβάλλει στη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα, προστατεύει από την εμφάνιση μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Ακόμη ένας τρόπος να το χρησιμοποιήσουμε; Να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ μας εύκολα και αποτελεσματικά.