BEAUTY

3 κινήσεις που πρέπει να θυμάσαι πάντα κάνοντας ντεμακιγιάζ

Δεν θα αναλύσουμε ξανά πόσο σημαντικός είναι ο καθαρισμός για την υγεία της επιδερμίδας του προσώπου μας. Αρκεί να σκεφτούμε πως η επιδερμίδα μας χρειάζεται να«αναπνεύει» και να δείχνει πάντα υγιής. Παρόλα αυτά, όμως, υπάρχουν μερικές  κινήσεις που πρέπει να θυμάσαι κάνοντας ντεμακιγιάζ και εμείς είμαστε εδώ να στις θυμήσουμε.

-Δώσε ιδιαίτερη έμφαση στο ντεμακιγιάζ των ματιών σου, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα προϊόντα, κάνοντας παράλληλα απαλές κινήσεις.

– Φρόντισε να αφαιρείς το μακιγιάζ και να περνάς τα προϊόντα ντεμακιγιάζ εξίσου απ’ όλα τα σημεία του προσώπου σου, δίνοντας προσοχή στο λαιμό αλλά και στο μέτωπο, κοντά στη γραμμή των μαλλιών σου.

– Χρησιμοποίησε για το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό, πολύ ανάλαφρες συνθέσεις, χωρίς αλκοόλ, που δεν αφήνουν λιπαρότητα και δεν ερεθίζουν το πρόσωπό σου.

 

Κι αν ψάχνεις μία νέα σειρά καθαρισμού και ντεμακιγιάζ, που «εξαφανίζει» γρήγορα και εύκολα, το έντονο και αδιάβροχο μακιγιάζ σαν επαγγελματίας, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την ολοκαίνουργια σειρά NIVEA MicellAIR Professional που αποτελείται από το νερό καθαρισμού δύο φάσεων και τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, που εξαφανίζουν άμεσα και αποτελεσματικά ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ, χωρίς να χρειάζεται να τρίβεις επίμονα το πρόσωπό σου.

 

Και αυτό γιατί, η νέα σειρά αξιοποιεί την τεχνολογία με μικύλλια, τα μικροσκοπικά μόρια που δρουν ως μαγνήτης και αφαιρούν αποτελεσματικά τα μικρότερα σωματίδια ρύπων, όπως το make-up, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Επιπλέον, διαθέτει σύνθεση με εκχύλισμα μαύρου τσαγιού, που προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, θρέφει και προστατεύει.

 

Για τη νέα σειρά, η NIVEA συνεργάζεται στην Ελλάδα με τον γνωστό make-up artist, Σπύρο Σαμοΐλη, ο οποίος και την εμπιστεύεται ως επαγγελματίας.