GIGI HADID

6 προϊόντα για να πετύχεις το sexy bronze μακιγιάζ της Gigi Hadid από τα φετινά MTV VMAs

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Χθες βράδυ το κόκκινο χαλί στρώθηκε για τα MTV Video Music Awards και εκτός από τις  εμφανίσεις, το μακιγιάζ και μαλλιά που ξεχωρίσαμε σε ένα κατά τα άλλα απογοητευτικό κόκκινο χαλί, δεν μπορούσαμε να μην κάνουμε μία ξεχωριστή αναφορά στο beauty look της Gigi Hadid. Γιατί ήταν το πιο ωραίο -γνώμη μας- μακιγιάζ της βραδιάς, γιατί ήταν sexy και γιατί αυτή είναι η ιδανικότερη περίοδος να το δοκιμάσουμε, μιας και έχουμε μαυρίσει.

Δες ακόμη: MTV VΜΑs 2019 : Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε σε ένα κατά τα άλλα απογοητευτικό κόκκινο χαλί

Πετυχαίνοντας το τέλειο matchy-matchy look τόσο με την αδερφή της, Bella, όσο και με τα χρώματα στο υπόλοιπο outfit της,  η Gigi με τη βοήθεια της makeup artist,  Carolina Gonzalez πέτυχε ένα bronze μακιγιάζ σε nude-bronze μεταλλικές αποχρώσεις στα χείλη, τα μάτια και τα ζυγωματικά της. Το look της ολοκληρωνόταν τέλεια με τα χαλαρά sexy waves που έπεφταν από τη μία πλευρά.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Δες ακόμη: MTV VMAs 2019: 8 μακιγιάζ και μαλλιά που μπορείς να αντιγράψεις τώρα που επέστρεψες από τις διακοπές
 

Και επειδή μας άρεσε πολύ το συγκεκριμένο look της Gigi, κάναμε μία λίστα με τα 6 προϊόντα που χρειάζονται για να πετύχουμε μόνες μας ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα.

 

Bronzer

 

L’ Oreal Paris Bronze Please!. Ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου επίλεξε την απόχρωση bronzer που σου ταιριάζει.

Highlighter

 

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter στην απόχρωση Rose Quartz σε compact μορφή με υπέροχη, κρεμώδη υφή που «λιώνει» στην επιδερμίδα χαρίζοντας την απόλυτη λάμψη.

 

Σκιά ματιών

 

Η limited-edition υγρή σκιά ματιών της  Bobbi Brown, High Shine Liquid Eye Shadow με βάση το νερό στην απόχρωση Copperhead, θα σου δώσει μία αντίστοιχη λάμψη και φωτεινότητα, όπως αυτή της Gigi Hadid.

 

Μολύβι Χειλιών και Κραγιόν

 

Σύμφωνα με τη makeup artist, η Gigi χρησιμοποίησε αρχικά δύο μολύβια χειλιών, τα Maybelline Color Sensational Lip Liner στις αποχρώσεις Nude Whisper και Totally Toffee, ενώ στη συνέχεια «γέμισε» τα χείλη της με το Color Sensational Shine Compulsion Lipstick στην απόχρωση 50 Baddest Beige- το πρώτο oil-in-stick κραγιόν της Maybelline.

 

Μάσκαρα

 

Τόνισε τις βλεφαρίδες σου με την Too Faced Damn Girl! Mascara.

 

Φρύδια

 

Last but not least, πέτυχε εντυπωσιακά, καλοσχηματισμένα φρύδια με το εξαιρετικά λεπτό μολύβι της Benefit Cosmetics Precisely, My Brow Pencil, που σχηματίζει απίστευτα φυσικές μικρές γραμμές που μοιάζουν με φυσικές τρίχες που διαρκούν 12 ώρες χωρίς να αλλοιώνονται.

Τώρα είσαι Gigi Baby. Κλικ στο video για να δεις όλο το κόκκινο χαλί των φετινών MTV VMAs.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Evan Agostini/Invision/AP