BEAUTY

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις πιστολάκι; 3 σημάδια SOS

Όπως πολλά άλλα πράγματα στη ζωή μας, τα εργελεία θερμότητας hairstyling - και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πιστολάκια μαλλιών- έχουν κι αυτά ημερομηνία λήξης ή να το πω καλύτερα, συγκεκριμένη διάρκεια ζωής προκειμένου να είναι το ίδιο αποδοτικά όπως και την πρώτη μέρα που τα χρησιμοποίησες. Αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένεις να τα δεις να ξεψυχούν στα χέρια σου (aka μία μέρα να μην ανοίξουν ποτέ ή να έχουν φύγει όλα τα κουμπιά τους) για να τα αντικαταστήσεις.

Πώς όμως θα καταλάβεις ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής; Βρήκαμε 3 σημάδια SOS που το υποδεικνύουν!

Τα τρία σημάδια SOS:

-Το χρησιμοποιείς κάθε μέρα εδώ και -δεν θυμάσαι από πότε- χρόνια και το στέγνωμα πλέον σου παίρνει μια ζωή. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να ανασύρεις από τη μνήμη σου τις πρωτές φορές που το χρησιμοποιήσες για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου. Δε νομίζω να σου έπαιρνε την ίδια ώρα. Κι όπως καταλαβαίνεις, αν χρησιμοποιείς κάθε μέρα πιστολάκι για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου, 

– Κάνει αρκετό θόρυβο. Ένας συνεχόμενος έντονος ήχος ειδικά στις ηλεκτρικές συσκευές δεν είναι ποτέ σημαδι καλής λειτουργίας. Το πιστολάκι σου δεν αποτελεί εξαίρεση. Εκπέμπει alert, άκουσέ το!

– Τα μαλλιά σου είναι super αφυδατωμένα και φριζάρουν πολύ μετά το στέγνωμα. Όχι, δεν θα τα «ρίξουμε» όλα στο πιστολάκι, όμως, αν έχεις παρατηρήσει α) πως τα μαλλιά σου είναι ακόμη πιο ξηρά ή φριζαρισμένα μετά το στέγνωμα και β) το πιστολάκι σου έχει κλείσει ήδη μία πενταετία και βάλε στα χέρια σου, τότε θα πρέπει να εξετάσεις πολύ σοβαρά πως το πιστολάκι σου μπορεί να ευθύνεται κι αυτό- μεταξύ άλλων- για τη ζούγκλα πάνω στο κεφάλι σου. Κι αυτό γιατί, τα περισσότερα πιστολάκια που λανσάρονται τελευταία, διαθέτουν καινοτόμες τεχνολογίες που προλαμβάνουν το φριζάρισμα και τιθασσεύουν τα μαλλιά.