MET GALA

Lily Collins: Μάθαμε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε σε αυτό το μακιγιάζ της

Evan Agostini/Invision/AP

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή. Αντικειμενικές δεν μπορούμε να είμαστε με τη Lily Collins. Λατρεύουμε τα φρύδια της- για την ακρίβεια τα θεωρούμε τέ-λει-α, το πάντα κομψό στιλ της, τα μαλλιά της και τους πειραματισμούς που κάνει στο μακιγιάζ της σε κάθε της εμφάνιση. Και όπως καταλαβαίνεις, το φετινό Met Gala δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Η ηθοποιός επίλεξε ένα retro ρομαντικό beauty look της δεκαετίας ’60 που θύμιζε πολύ τη Priscilla Presley στο γάμο της με τον Elvis το 1967. Με τη βοήθεια του hairstylist Gregory Russell έδωσε ένα  μεγάλο όγκο στα μαλλιά της, ενώ τη διαφορά έκαναν τα μικρά λευκά ανθάκια αλλά και η ογκώδης στέκα. Όσο για το μακιγιάζ της, η makeup artist Fiona Stiles έδωσε έμφαση στα μάτια επιλέγοντας μια  μωβ-λιλά απόχρωση που έφτανε μέχρι τα φρύδια.

 

«Για το θέμα του φετινού MET Gala, που ήταν το Camp, άντλησα έμπνευση στο μακιγιάζ από το φόρεμα και τα μαλλιά της Lily. Τα μαλλιά είχαν πολύ Priscilla Presley / Sharon Tate vibes κάτι που ακολούθησα και στο μακιγιάζ. Ήθελα ένα look που να δείχνει retro αλλά ταυτόχρονα να είναι κομψό και όμορφο. Μια απαλή ματ παστέλ λιλά απόχρωση στα μάτια και ένα δραματικό look με το eyeliner ήταν ο καμβάς πάνω στον οποίο προστέθηκαν οι ψεύτικες βλεφαρίδες» είπε χαρακτηριστικά η makeup artist και εμείς βρήκαμε όλες τις λεπτομέρειες του εντυπωσιακού look της.

Η επιδερμίδα προετοιμάστηκε αρχικά με τη μάσκα  Lancôme Advanced Genifique Hydrogel Melting Mask που χαρίζει στην επιδερμίδα ενυδάτωση, αφήνοντάς την πιο απαλή, ξεκούραστη και αναζωογονημένη, ενώ αμέσως μετά έφαρμόστηκε το Lancôme Advanced Genifique Youth Activating Concentrate, το iconic προϊόν του brand που ενισχύει τη λάμψη, την φωτεινότητα, βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας προσφέροντάς της ομοιογένεια.

 

Στη συνέχεια, η makeup artist άπλωσε το Lancôme Teint Idole Ultra Wear 24H Foundation που εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ και το ρουζ Lancôme Blush Subtil στην απαλή ροζ απόχρωση 371 Shimmer Pink Fling, ενώ στο τέλος σέταρε το μακιγιάζ με την ημιδιάφανη πούδρα της Lancôme, Long Time No Shine Loose Setting Powder in Translucent.

 

Στο μακιγιάζ των ματιών της προτίμησε τη Lancôme Color Design 5 Pan Eyeshadow Palette στην απόχρωση Lavender Grace, ενώ το έντονο winged eyeliner έγινε με το Lancôme Grandiose Liner στο Matte Noir. Στο τέλος, πρόσθεσε τις ψεύτικες βλεφαρίδες.

Last but not least στα τα χείλη, επέλεξε το Lancôme L’Absolu Rouge στην απόχρωση  202 Nuit et Jour, μια απαλή nude-ροζ απόχρωση κραγιόν με κρεμώδη υφή.

View this post on Instagram

This dilemma again… after party or bath?…

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

 

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP