MEGHAN MARKLE

Το κόλπο της Meghan Markle με την ενυδατική κρέμα

Chris Jackson/Pool Photo via AP, File

Κάθε γυναίκα έχει τα δικά της μυστικά ομορφιά. Η Meghan Markle δεν αποτελεί εξαίρεση. Κι αν θέλεις να μαθαίνεις όλα τα beauty κόλπα της  Δούκισσας του Sussex που πλέον- εκ θέσεως- δεν μπορεί να τα μοιράζεται απευθείας μαζί μας, δεν έχεις παρά να παρακολουθείς το Instagram αλλά και να διαβάζεις πιστά τις συνεντεύξεις του Daniel Martin, του εδώ και χρόνια φίλου, makeup artist και συνεργάτη της Meghan.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Glamour, ο Daniel άνοιξε τα χαρτιά του στο και εκτός από τις top συμβουλές για το πώς θα πετύχει μία γυναίκα  ένα παρόμοιο αποτέλεσμα στο νυφικό μακιγιάζ της όπως αυτό της Δούκισσας (του Sussex) μοιράστηκε το κόλπο με την ενυδατική κρέμα που δημιουργεί ακόμη πιο λαμπερή βάση στο μακιγιάζ.

 

«Αν θέλεις ένα ακόμη πιο λαμπερό, διάφανο φινίρισμα στην επιδερμίδα σου, δεν έχεις παρά να αναμείξεις μία ποσότητα από την ενυδατική σου κρέμα με το foundation και το concealer αντίστοιχα, προκειμένου το δέρμα να αρχίσει να λάμπει εκ των έσω».

Η αλήθεια είναι πως με αυτόν τρόπο δημιουργείς ακόμη πιο ενυδατωμένη- άρα λαμπερή- βάση στην επιδερμίδα σου αλλά και ομοιόμορφη χρωματικά κάλυψη για το μακιγιάζ σου. Κοινώς είναι σαν να δημιουργείς μία BB cream.

 

Extra Tip: Μπορείς να ακολουθήσεις το ίδιο κόλπο ( aka να συνδυάσεις την ενυδατική με το foundation) για να δώσεις ζωή στην πιο σκούρα απόχρωση foundation, που δεν χρησιμοποιείς πια.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Chris Jackson/Pool Photo via AP, File