MEGHAN MARKLE

Τι είπε ο πρίγκιπας Harry στον makeup artist της Meghan Markle μετά το γάμο;

Daniel Martin. Σε περίπτωση που το όνομά του σου διαφεύγει να σου θυμίσω πως ήταν ο άνθρωπος- aka makeup artist- που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Meghan Markle στο γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Ένα μακιγιάζ πολύ φυσικό, διακριτικό μα chic, που άφηνε ακόμη και τις φακίδες της Meghan να διαφαίνονται, κάτω από το foundation.

Κι ενώ η παράδοση θέλει τη νύφη να ευχαριστεί τους ανθρώπους που επιμελήθηκαν το look της τη σημαντικότερη μέρα της ζωής της, στη βασιλική περίπτωση συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Σύμφωνα με τον Daniel, ο πρίγκιπας Harry αμέσως μετά τη γαμήλια τελετή δε σταματούσε να τον ευχαριστεί για το look που έκανε στη γυναίκα του.

 

«Με ευχαριστούσε γιατί την έκανα να δείχνει ο εαυτός της» είπε στο αμερικάνικο InStyle και συνέχισε δίνοντας μία συμβουλή σε όλες τις bride to be: «Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να βλέπεις φωτογραφίες του γάμου σου μετά από λίγο καιρό και να λες « Θυμάσαι τότε που το highlighting ήταν τάση;» Στο τέλος της ημέρας, θέλεις απλά να δείχνεις η καλύτερη εκδοχή σου.»Όσο για τη δούκισσα του Sussex, όπως αποκάλυψε ο makeup artist και προσωπικός φίλος της «Ήξερα ακριβώς τι της αρέσει και τι όχι» πράγμα που έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο του.

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on

 

Και ακόμη κι αν δεν ανήκεις στο team των ρομαντικών (εγώ μαζί σου), ναι μία τέτοια κίνηση τη λες συγκινητική, πόσο μάλλον όταν προέρχεται από τον άντρα της ζωής σου. Για να ακούνε και να μαθαίνουν μερικοί. #teamHarry.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/ kensingtonroyal