MEGHAN MARKLE

Meghan Markle: Το βήμα πριν την ενυδάτωση που της χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα

AP Photo/Kirsty Wigglesworth,Pool

Πλέον είναι επίσημο. Το παλάτι αναμένει έναν ακόμη βασιλικό απόγονο και όπως καταλαβαίνεις, η Meghan Markle είναι για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο. Εκτός από το αστείρευτο hair inspo που μας έδωσε τον τελευταίο καιρό (κυρίως στο πλαίσιο του επίσημου ταξιδιού της με τον πρίγκιπα Harry στην Αυστραλία), η Δούκισσα του Sussex δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τη λαμπερή επιδερμίδα της.

Ένας από τους beauty κανόνες που δεν παραβλέπει ποτέ στην καθημερινή της beauty ρουτίνα; Η ενυδάτωση, φυσικά, που κάνει την επιδερμίδα της να δείχνει αναζωογονημένη και φρέσκια. Παρόλα αυτά, η Meghan δεν μένει μόνο στην ενυδάτωση, για να πετύχει το «Meghan Sparkle». Καθημερινά, πριν απλώσει την ενυδατική στο πρόσωπό της εφαρμόζει ένα ενυδατικό serum (όπως έχει δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, δηλώνει fan του Kate Somerville Quench Hydrating Face Serum) που κλειδώνει την υγρασία, προστατεύει από τη φωτογήρανση, συμβάλλει στην ελαστικότητα της επιδερμίδας  και προσφέρει φωτεινή λάμψη.

Κι αν ήδη γκουγκλάρεις να βρεις το επόμενο serum, εμείς σου δείχνουμε παρακάτω μερικές από τις δικές μας αγαπημένες επιλογές:

Dr Jart Ceramidin Serum (Θα το βρεις στα καταστήματα Sephora)

 

La Roche Posay,  Hyalu B5 Serum

 

Apivita, Wine Elixir Αντιρυτιδικός Ορός για Σύσφιξη & Lifting

 

Lierac, Hydragenist Moisturizing Serum

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth,Pool