MEGHAN MARKLE

Meghan Markle: Η οικονομική παλέτα που προτείνει ο makeup artist της για τα γιορτινά look μας

Phil Nobel/Pool Photo via AP

Πάντοτε υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου, πόσο μάλλον τώρα που πλησιάζουν Χριστούγεννα και θέλεις να δείχνεις όμορφη και λαμπερή. Από την άλλη, η λίστα με τα δώρα είναι αρκετά μεγάλη και το budget σου αρχίζει να συρρικνώνεται επικύνδυνα. Μην ανησυχείς καθόλου. Εδώ για εσένα- και για μας-  είναι ο Daniel Martin, ο makeup artist της Meghan Markle (θυμήσου το νυφικό μακιγιάζ της) για να  μας προτείνει μερικά από τα πιο οικονομικά καλλυντικά της αγοράς, ιδανικά για τα γιορτινά μας look.

Και παρά το γεγονός πως ο ίδιος προτιμά τις πιο ουδέτερες, απαλές αποχρώσεις στο μακιγιάζ των ματιών, όσο αφορά το xmas look, αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση προτείνοντάς μας πιο έντονες αποχρώσεις, ιδανικές για εντυπωσιακά smokey eye looks σε γήινες, μεταλλικές και ζεστές ροζ αποχρώσεις, όπως αυτές που περιέχονται στη νέα παλέτα της Maybelline New York, Lemonade Craze Eyeshadow Palette.«Αυτή η παλέτα περιλαμβάνει πολλές επιλογές σκιών για τα μάτια προκειμένου να δημιουργήσεις πολλά και διαφοιρετικά looks αυτές τις γιορτές» λέει χαρακτηριστικά ο Daniel στο Instyle.

 

Στην ουσία, η Lemonade Craze Shadow Palette διαθέτει 12 ζωντανές αποχρώσεις σε ματ και ιριδίζουσες υφές, που φωτίζουν τα μάτια χρησιμοποιώντας τες είτε μόνες τους, είτε σε συνδυασμό, ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές.

 

Όσο για το κραγιόν που μπορείς να συνδυάσεις ένα τέτοιο μακιγιάζ ματιών, ο Daniel προτείνει το Liquid Suede Cream Lipstick στην απόχρωση Vintage από τη NYX Professional Makeup, που μπορεί να φορεθεί εκτός από τα χείλη και στα μάγουλα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Phil Nobel/Pool Photo via AP