MEGHAN MARKLE

Meghan Markle: Γιατί δεν θα τη δούμε ποτέ με κόκκινο κραγιόν

AP Photo/Matt Dunham

Μπορεί η ίδια να δεσμεύεται με το βασιλικό πρωτόκολλο και να μην μπορεί να αποκαλύψει τα μυστικά ομορφιάς της, όμως, ας είναι καλά ο Daniel Martin (aka ο προσωπικός της φίλος και makeup artsit) που συχνά πυκνά δίνει συνεντεύξεις και δεν ντρέπεται να απαντήσει σε θέματα που αφορούν τις beauty συνήθειες της Meghan, όπως το τι άλλαξε στο μακιγιάζ της από τότε που έγινε και επισήμως μέλος της βασιλικής οικογένειας ή ποιο look δεν θα την δούμε να υιοθετεί ποτέ.

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο People, ο makeup artist  αποκάλυψε πως το στιλ της Meghan από τότε που δούλευε στην τηλεόραση έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο εκλεπτυσμένο. Όσον αφορά το μακιγιάζ της,  ανέφερε πως πλέον η Δούκισσα του Sussex φαίνεται να προτιμά ένα πιο «έντονο» μακιγιάζ  ματιών και καλοσχηματισμένα φρύδια, μιας και της αρέσει να πειρματίζεται με διαφορετικές αποχρώσεις. Ιδιαίτερα τώρα που είναι περισσότερο μαυρισμένη, θα προτιμήσει τις πιο γήινες αποχρώσεις. Βέβαια, κάτι τέτοιο δε σημαίνει πως θα ξεφύγει από τη συνηθισμένη ρουτίνα στο μακιγιάζ της.

 

Όσο γι αυτό που ίσως να μη τη δούμε να δοκιμάζει ποτέ στο look της, είναι το κόκκινο κραγιόν. «Δεν της αρέσει και δεν αισθάνεται άνετα με το κόκκινο κραγιόν στα χείλη της, μιας και δεν θέλει να ανησυχεί για το αν θα μουντζουρωθεί» είπε χαρακτηριστικά στο People και συνέχισε: «Μία φορά που το δοκίμασε,  απλά δεν αισθάνθηκε άνετα. Δεν θέλει να ανησυχεί για τίποτα» 

Και αν κάτσεις να το καλοσκεφτείς, σπάνια στο παρελθόν την έχουμε δει με κατακόκκινα χείλη. Μία από τις σπάνιες φορές, η παρακάτω εμφάνισή της στα  ELLE’s 6th annual Women in Television celebration το 2016.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

 

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Last but not least, ο Daniel αποκάλυψε πως οι φακίδες είναι το αγαπημένο χαρακτηριστικό στο πρόσωπο της Meghan και γι αυτό το λόγο επιλέγει να μην τις καλύπτει με βαριά foundation αλλά να το περνά ταμποναριστά από πάνω.

Κεντρική Φωτογραφία:AP Photo/Matt Dunham