ΜΑΣΚΑΡΑ

Χρωματιστές μάσκαρα για τα φρύδια: Ποιες θα τολμήσουν αυτή την άνοιξη;

Μπορεί η άφιξη της Nars να είναι είναι από τα hot beauty news της εβδομάδας, όμως η Sephora άνοιξε τις πόρτες της προκειμένου να μας παρουσιάσει τα λανσαρίσματα της νέας σεζόν. Υπεύθυνοι των brands ήρθαν από όλο τον κόσμο για να μας μυήσουν στα μυστικά των νέων προϊόντων που καταφθάνουν σιγά σιγά στα ράφια των καταστημάτων της και όπως καταλαβαίνεις ως beauty editor ένα μικρό πανικό τον παθαίνω κάθε φορά.

Μέσα στις beauty αφίξεις που μας ενθουσίασαν ήταν ξεκάθαρα αυτή των χρωματιστών μάσκαρα για τα φρύδια. Ναι επανάλαβε μετά από εμένα: Χρωματιστές μάσκαρα για τα φρύδια. Κι όπως καταλαβαίνεις οτιδήποτε έχει να κάνει με φρύδια, δεν υπάρχει άλλος πιο ειδικός από τη Benefit Cosmetics. Μάθαμε πως το αγαπημένο 3D BROWtones, το τζελ- προϊόν που φωτίζει και αναδεικνύει το φυσικό χρώμα των φρυδιών δημιουργώντας διακριτικές ανταύγειες και απαλές αντιθέσεις έρχεται εκτός από τις δύο υπάρχουσες καφέ αποχρώσεις, σε πιο παιχνιδιάρικους χρωματισμούς όπως μωβ, μπλε, φούξια, τυρκουάζ και copper.

 

Με διακριτικό χρώμα που μπορείς να το «χτίσεις» σταδιακά και αδιάβροχη σύνθεση μένει σταθερό στα φρύδια έχοντας μεγάλη διάρκεια. Το καλύτερο; Μπορεί να φορεθεί μόνο του ή μαζί με το αγαπημένο σου προϊόν για τα φρύδια. Όσο για την άφιξή τους, αναμένεται τον Μάιο.

 

Πόσο τολμηρή είσαι να τα δοκιμάσεις;