Το tip για να ανανεώσεις τη μάσκαρά σου χωρίς να την αφαιρέσεις

Υπάρχει τρόπος να φρεσκάρεις τη μάσκαρά σου χωρίς να χρειάζεται να ξεβαφτείς εντελώς.

Είσαι στο γραφείο και αμέσως μετά έχεις κανονίσει έξοδο. Τα έχεις προβλέψει όλα (outfit, παπούτσια, χτένισμα) και φυσικά έχεις πάρει το νεσεσέρ σου για το απαραίτητο ρετούς πριν την έξοδο. Λίγη πούδρα ταμποναριστά, μολύβι χειλιών, ένα πέρασμα ξανά με το κραγιόν, ρουζ, bronzer ή highlighter (ανάλογα με την εποχή και την περίσταση), σκιά, ένα γέμισμα στα φρύδια, λίγο concealer. Για τη μάσκαρα ουδείς λόγος κι αυτό γιατί ξέρεις πολύ καλά πως αφού στεγνώσει, το επόμενο πέρασμα από πάνω με το βουρτσάκι μόνο κόμπους μπορεί να δημιουργήσει.

via GIPHY

 

Κι όμως, ανακαλύψαμε το κόλπο να φρεσκάρουμε τη μάσκαρα χωρίς να χρειαστεί να κολλήσουν οι βλεφαρίδες μεταξύ τους. Πώς; Χρησιμοποιώντας απλά λίγη βαζελίνη.

via GIPHY

 

Στην ουσία αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αφαιρέσεις με ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα την περιττή ποσότητα και να απλώσεις με τα δάχτυλά σου μία λεπτή στρώση βαζελίνης στις βλεφαρίδες σου. Στο τέλος άπλωσε ξανά μερικές στρώσεις μάσκαρα. Πάτα play στο παρακάτω βίντεο για να δεις όλα τα βήματα.

 

Tip: Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι μην απλώσεις υπερβολική ποσότητα βαζελίνης στα μάτια σου και κάνεις πολύ λιπαρές τις βλεφαρίδες σου. 

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ