ΜΑΣΚΑΡΑ

Οι μάσκαρα που θα κάνουν ακόμη και τις πιο αραιές βλεφαρίδες να δείχνουν πολύ πυκνές

Είναι από τα must have καλλυντικά του γυναικείου νεσεσέρ και από αυτά που με μία κίνηση μπορούν να κάνουν πιο εντυπωσιακό το βλέμμα σου. Ακόμη κι αν δεν φοράς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό σου, ακόμη κι αν δεν σου αρέσει το μακιγιάζ. Ναι, μιλάω για τις μάσκαρα που μπορούν να απογειώσουν το look μας και να κάνουν ακόμη και τις πιο αραιές βλεφαρίδες να δείχνουν πολύ πυκνές. Και επειδή Χριστούγεννα πλησιάζουν και ποια δε θέλει να έχει ένα εντυπωσιακό βλέμμα, συγκεντρώσαμε όλες τις σταθερά αγαπημένες και ολοκαίνουργιες μάσκαρα της αγοράς που θα δώσουν όγκο στις βλεφαρίδες μας σε χρόνο dt.

Shiseido ImperialLash MascaraInk στην απόχρωση 01 Sumi Black

 

Η ολοκαίνουργια άφιξη από τη Shiseido χαρίζει μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες, ενώ παράλληλα τις διαχωρίζει, με αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα.

Nars, Climax Mascara

 

Χάρη στο βουρτσάκι με τις ραβδώσεις στις τρίχες, αλλά και τις έντονες μαύρες χρωστικές κρεμώδους υφής χαρίζει έντονη καμπυλότητα, απαλή αίσθηση και ανάλαφρο όγκο, χωρίς κόμπους και μουτζουρώματα.

Maybelline, Snapscara στην απόχρωση 1 Pitch Black

 

Η νέα μάσκαρα της Maybelline χαρίζει όγκο και έντονο χρώμα χωρίς να δημιουργεί κόμπους. 

L’ Oreal Paris, Volume Million Lashes Mascara

 

Η κλασική μάσκαρα της L’ Oreal  με νέα φόρμουλα εμπλουτισμένη με έλαιο φροντίδας. Το ειδικό, millionizer βουρτσάκι, πολλαπλασιάζει και ανυψώνει τις βλεφαρίδες για τέλειο διαχωρισμό, χωρίς κόμπους. Η φόρμουλά της, εμπλουτίζεται από έλαιο Camellia και Black Orchid, για να μαλακώνει τις βλεφαρίδες και να προσφέρει απαλή εφαρμογή και καθαρό, φυσικό όγκο χωρίς να τις βαραίνει.

Max Factor, Volume Infusion Mascara

 

Όγκος και περιποίηση με μία μόλις στρώση. Η σύνθεσή της περιλαμβάνει θρεπτικά συστατικά όπως κερατίνη και βιοτίνη που περιποιούνται ενώ δίνουν όγκο στις βλεφαρίδες.

Korres, Drama Volume Mascara στην απόχρωση 01 Black

 

Χαρίζει έντονο όγκο και χρώμα γεμίζοντας τις βλεφαρίδες, χωρίς καθόλου να τις βαραίνει.

Erre Due, Xcess 3D Mascara στην απόχρωση 01 Black

 

Έντονο χρώμα από τη ρίζα μέχρι την άκρη, όγκος, μήκος, τέλειος διαχωρισμός και τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Plus: Περιέχει ceramides, που βοηθούν στην ενδυνάμωση και τη θρέψη των βλεφαρίδων.

Smashbox, Super Fan Mascara

 

Με διάρκεια πάνω από 12 ώρες προσφέρει εκπληκτικό όγκο, μήκος και σούπερ ανόρθωση στις βλεφαρίδες με μία κίνηση.