ΚΑΦΕ ΜΑΣΚΑΡΑ

Καφέ μάσκαρα: Οι 6 καλύτερες της αγοράς για ένα natural look

Είναι η μάσκαρα το πιο πολύτιμο πράγμα που έχεις στο νεσεσέρ σου; Είναι (είναι η απάντηση). Αρκεί να δεις δύο φωτογραφίες σου- μια με μάσκαρα και μία χωρίς. Το βλέμμα σου είναι πιο ανοιχτό, τα μάτια σου δείχνουν πιο μεγάλα, οι βλεφαρίδες σου πιο μακριές και πυκνές. Τώρα, εκτός από την κλασική μαύρη μάσκαρα  που όλες έχουμε και αγαπάμε, η καφέ μάσκαρα έρχεται να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός μας προκειμένου να πετύχουμε το απόλυτα φυσικό μακιγιάζ. Όχι εμείς, οι makeup artists.

Διάβασε ακόμη: Ο λόγος που πρέπει να βάζεις καφέ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες

Τονίζει διακριτικά τις βλεφαρίδες και δημιουργεί ένα πιο ζεστό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σε σχέση με την πιο αυστηρή, μαύρη απόχρωση. Ιδανική για το πρωινό σου μακιγιάζ αλλά και τις πιο βραδινές εμφανίσεις, αν θέλεις να πετύχεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Plus, αναδεικνύει τέλεια τα καστανά μάτια και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Το καλύτερο; Μπορείς να τη φορέσεις ακόμη και στις κάτω βλεφαρίδες- σε αντίθεση με τη μαύρη- προκειμένου να κάνουν το βλέμμα να δείχνει πιο φυσικό, φωτεινό και φυσικά ξεκούραστο. Τι λες; Αυτές είναι οι αγαπημένες μας.

Dior Diorshow Pump ‘N’ Volume HD Mascara στην απόχρωση 695

Η πρώτη μάσκαρα από τον Dior, που μία πίεση στην συσκευασία της είναι αρκετή για να προσφέρει άμεσο όγκο XXL σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά, για ανορθωμένο, πυκνό αποτέλεσμα, κυκλοφορεί με βελτιωμένη σύνθεση.

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils στην απόχρωση Rich Brown

Εξίσου θρυλική, η μάσκαρα του οίκου YSL με αποτέλεσμα ψεύτικων βλεφαρίδων. Χαρίζει μήκος, όγκο και καμπύλες με ένα μόνο πέρασμα.

L’ Oreal Paris Paradise Mascara στην απόχρωση Brown

Take your lashes to paradise! Η κρεμώδης φόρμουλά της, εμπλουτισμένη με καστορέλαιο, περιποιείται απόλυτα τις βλεφαρίδες.

Lancôme Monsieur Big Mascara στην απόχρωση 02 Brown

Μεγάλες και τολμηρές βλεφαρίδες με όγκο που διαρκούν έως και 24 ώρες. Η εξαιρετικά κρεμώδης φόρμουλα δεν κολλάει τις βλεφαρίδες χαρίζοντας όγκο και μήκος.

Maybelline Snapscara στην απόχρωση Bold Brown

Είναι η πρώτη μάσκαρα με ειδική σύνθεση για εύκολη εφαρμογή, χωρίς κόμπους και διαχωρισμό των βλεφαρίδων. Προσφέρει έντονο όγκο και αφαιρείται εύκολα με χλιαρό νερό.

NYX Professional Makeup Worth the Hype Μάσκαρα για Όγκο και Μάκρος (Καφέ)

Εφαρμόζεται πανεύκολα και φοριέται άνετα. Η σύνθεσή της προσαρμόζεται στις ανάγκες σου και κάνει πραγματικά ό,τι υπόσχεται αξίζει τον κόπο.