ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Η Μαίρη Συνατσάκη μας δείχνει από τώρα τι μακιγιάζ θα κάνουμε στις γιορτές

Πριν λίγες μέρες μας έδειξε τη νέα ginger απόχρωση στα μαλλιά, που οφείλουμε να ομολογήσουμε πως της πάει πολύ. Άλλωστε, η Μαίρη Συνατσάκη ανήκει σε αυτή την κατηγορία γυναικών που οποιαδήποτε αλλαγή κι αν κάνουν ξέρουν πολύ καλά να την υποστηρίζουν.(Να σου θυμίσω πως την έχουμε δει με ροζ, πράσινα, ξανθά κλπ), αλλά είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με αυτή την χάλκινη, κόκκινη, πορτοκαλί, ginger απόχρωση που αν μη τι άλλο μας θυμίζει πολύ φθινόπωρο.

 

Αυτή τη φορά η Μαίρη μετράει αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, δίνοντάς μας μία τέλεια ιδέα για το γιορτινό μακιγιάζ εκείνων των ημερών. Με τη βοήθεια της αγαπημένης της makeup artist, Γωγώς Νικηφοράκη, η παρουσιάστρια και ηθοποιός πέτυχε ένα πολύ glam rock μακιγιάζ δίνοντας έμφαση στα μάτια.

Στην ουσία τα τόνισε μπλεντάροντας πολύ καλά στο πάνω κινητό βλέφαρο μία μπλε σκιά, ενώ περιμετρικά πέρασε ένα μολύβι σε μία navy blue απόχρωση. Η κίνηση που έκανε τη διαφορά βέβαια και τόνισε ακόμη πιο πολύ τα μάτια της, ήταν το τιρκουάζ μεταλλικό την εσωτερική γωνία των ματιών της. Όσο για τα χείλη της, προτίμησε να διατηρήσει την ισορροπία στο μακιγιάζ της φορώντας μία απαλή ροζ ματ απόχρωση.

 

«Μήπως θέλετε να κανονίσω με τη συγκλονιστική @gogo_nikiforaki που ευθύνεται για όλα τα αγαπημένα μου make up looks, να κάνουμε ένα video tutorial γι’ αυτό το μακιγιάζ τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές; Αν πείτε ναι, θα το μάθει από εσάς η Γωγώ, δεν την έχω ρωτήσει καν» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της. Πολύ μας άρεσε Μαίρη, περιμένουμε το tutorial.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/mairiboo