ΑΦΕΛΕΙΕΣ

Η Μαίρη Συνατσάκη έκοψε αφέλειες και βρήκε το κούρεμα που της πηγαίνει περισσότερο από όλα

Οι πρώτες μέρες κάθε εποχής είναι οι ιδανικότερες για να αλλάξεις τα μαλλιά σου. Γιατί είναι η αρχή μιας νέας σεζόν, γιατί ανανεώνεσαι, γιατί δείχνεις διαφορετική μπροστά στον καθρέφτη. Κι όπως σου έχουμε ξαναπεί, πάντοτε υπάρχει μία μικρή/ μεγάλη αφορμή για να κόψουμε αφέλειες στα μαλλιά μας. Θέλεις οι iconic αφέλειες της Audrey Hepburn, της Brigitte Bardot, της Alexa Chung, της Suki Waterhouse, αλλά και της Jessica Biel που έχουν εντυπωθεί στη μνήμη μας ή το γεγονός πως είναι ένα από τα πιο κλασικά και θηλυκά κουρέματα που μπορούν να πλαισιώσουν όμορφα το πρόσωπο κάθε γυναίκας και οι αφέλειες είναι μέσα στα hairstyles που αγαπάμε τόσο εμείς, όσο και η Μαίρη Συνατσάκη.

Απόδειξη; Η τελευταία αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, μόλις χθες. Αρχικά, υπήρξε η προειδοποίηση στα Insta-stories…

Και έπειτα, η φωτογραφλια της με το νέο της hairlook. Η Μαίρη έκοψε αφέλειες στα μαλλιά της κάνοντας παράλληλα μερικά layers στο μήκος των μαλλιών της.

 

«Who dis girl??? Ε δεν κάθομαι σε ησυχία πια!!», σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία με το νέο της κούρεμα, ενώ δε παρέλειψε να ευχαριστήσει και το hairstylist, στέφανο Βασιλάκη γι αυτή την αλλαγή στα μαλλιά της.

Πώς σου φαίνεται με αυτό το hairlook της. Από εμάς πάντως είναι ξεκάθαρα «ναι».

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/mairiboo