ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ

To beauty trick της Μαριέττας Χρουσαλά και της Kate Moss: Πώς καταφέρνουν να δείχνουν πιο φρέσκιες σε μόλις 1 λεπτό

Πριν περίπου ένα μήνα έγινε κουμπάρα στο γάμο της Μαρίας Μενούνος επισφραγίζοντας για δεύτερη φορά τη φιλία τους. Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz και αυτό αυτομάτως μας δημιουργεί την ανάγκη να θέλουμε να μάθουμε όλα τα μυστικά ομορφιάς της. Και δεν είναι μόνο η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της που δεν χρειάζεται ίχνος μακιγιάζ, τα λαμπερά μαλλιά και η καλλίγραμμη σιλουέτα της ακόμη και μετά την τρίτη εγκυμοσύνη, είναι η ευγένεια και η διακριτικότητα που τη διακρίνουν ως άνθρωπο.

 

Πριν κάμποσο καιρό, λοιπόν, είχαμε την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε από κοντά και να μάθουμε μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της. Ένα από αυτά; Το πώς καταφέρνει να δείχνει πάντα τόσο λαμπερή ακόμη και όταν έχει κοιμηθεί ελάχιστες ώρες.

«Καθημερινά έχω γεμάτο πρόγραμμα. Πολλές φορές, λόγω των υποχρεώσεων καταφέρνω να κοιμηθώ ελάχιστες ώρες και η επιδερμίδα μου δείχνει θαμπή. Η λύση- SOS σε περίπτωση που έχω να πάω κάπου πιο επίσημα την επόμενη μέρα, κρύβεται στην κατάψυξη. Αυτό που κάνω είναι να περνάω ένα παγάκι στην επιδερμίδα του πρόσωπου μου μέχρι να λιώσει και με μιας αυτή γίνεται πιο λαμπερή.»

 

Κι αυτό γιατί, το παγάκι όπως και το κρύο νερό αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος , συσφίγγει τους πόρους, μειώνει τη λιπαρότητα και το πρήξιμο, προστατεύει από την ξηρότητα  και διατηρεί την επιδερμίδα υγιή, ελαστική και λαμπερή.

 

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για αυτό το beauty trick. Στο παρελθόν, η Kate Moss σε συνέντευξή της στο W είχε αποκαλύψει πως κάθε φορά που αισθάνεται θαμπή και κουρασμένη την επιδερμίδα της (ή ακόμη και μετά από ένα μεγάλο ξενύχτι), βυθίζει το πρόσωπό της σε μία λεκάνη γεμάτη με παγωμένο νερό και παγάκια. «Είναι πολύ πρακτικό beauty tip και πραγματικά λειτουργεί μιας και με αυτόν τον τρόπο «βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και η επιδερμίδα φαίνεται πιο υγιής».