CHANEL

Η Margot Robbie είναι η νέα πρέσβειρα αρώματος του οίκου Chanel

Η Margot Robbie είναι σίγουρα μέσα στη λίστα με τις ηθοποιούς του Hollywood που λατρεύουμε στο κόκκινο χαλί. Είναι στιλάτη, γοητευτική,  έχει  φυσική ομορφιά, τέλεια λαμπερά μαλλιά και επιδερμίδα, πειραματίζεται με το μακιγιάζ της διατηρώντας πάντα τη chic αισθητική της (την έχουμε δει να δοκιμάζει ακόμη και κίτρινη σκιά και να δείχνει so sexy). Άλλοτε πιο ρομαντική, άλλοτε πιο rock, δε διστάζει να ποζάρει ακόμη και εντελώς αμακιγιάριστη αποδεικνύοντας στην πράξη πόσο cool είναι. Κι όπως πολύ σωστά, θα κατάλαβες, ανήκει  μέσα σε αυτή τη λίστα με τις γυναίκες που θέλουμε να ξέρουμε τα μυστικά ομορφιάς τους- μέσα σε αυτά και το αγαπημένο τους άρωμα. 

Διάβασε ακόμη: Ένα αξεσουάρ μπορεί να κάνει τη διαφορά στα μαλλιά: Η απόδειξη, το hairlook στο show του Οίκου Chanel

Κάπως έτσι, όταν πριν λίγη ώρα ήρθε στο mail μας η είδηση πως η Αυστραλιανή ηθοποιός θα είναι η πρέσβειρα αρώματος του οίκου Chanel, χαρήκαμε πολύ. Γιατί πλέον θα ξέρουμε ποιο είναι το αγαπημένο της άρωμα, θα μπορεί να μοιραστεί μαζί μας πολλά beauty tips (μεταξύ των οποίων πώς να κάνει το άρωμά της να διαρκεί περισσότερο) και φυσικά να την καμαρώσουμε στις νέες καμπάνιες.

 

«Ο οίκος Chanel είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η Margot Robbie γίνεται πρέσβειρα αρώματος του οίκου».

«Γεννημένη στην Αυστραλία, η ηθοποιός έγινε γρήγορα γνωστή  μέσα από τη συμμετοχή της στην ταινία του Martin Scorsese, ”Ο Λύκος της Wall Street”, όπου συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του Leonardo DiCaprio. Παράλληλα, ήταν υποψήφια για το Βραβείο Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού για το ρόλο της΄ως Tonya Harding στην ταινία ”I, Tonya”, την παραγωγή της οποία ανέλαβε η δική της εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, LuckyChap Entertainment. Για την ιστορία, η LuckyChap Entertainment ιδρύθηκε το 2014 έχοντας ως βασικό σκοπό την αφήγηση ιστοριών ισχυρών γυναικείων χαρακτήρων, που θα αναλάβουν  γυναίκες σκηνοθέτες και συγγραφείς.

Παράλληλα, πρωταγωνίστησε ως Βασίλισσα Ελισάβετ στη ταινία της Josie Rourke ”Mary, Queen of Scots”, ενώ θα παίξει επίσης το ρόλο της ηθοποιού Sharon Tate στην επερχόμενη ταινία του Quentin Tarantino ”Once Upon A Time In Hollywood” στο πλευρό των Brad Pitt and Leonardo DiCaprio.

 

Από το 2018 έχει υπάρξει πρέσβειρα μόδας του οίκου Chanel, ως πρόσωπο της συλλογής Coco Neige και αναμένουμε να την δούμε πλέον στο νέο της ρόλο ως πρέσβειρα αρώματος του οίκου Chanel.