ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Αν βάφεις μόνη σου τα νύχια σου, αυτό είναι το προϊόν που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

Είναι σίγουρα η λεπτομέρεια που μπορεί να αναδείξει ή αντίστοιχα να καταστρέψει την εμφάνιση κάθε γυναίκας αλλά και να φτιάξει τη διάθεσή της. Κι ενώ στο μακιγιάζ μπορεί να μην τα καταφέρνεις, το μανικιούρ είναι σίγουρα μέσα σε αυτές τις beauty ιεροτελεστίες που προγραμματίζεις σχεδόν κάθε εβδομάδα. Το μεγαλύτερο challenge σε αυτή την περίπτωση, αν μας ρωτάς, είναι ένα: Να κρατήσεις αναλλοίωτο το χρώμα στα νύχια σου όσο περισσότερο μπορείς.

Πώς θα το πετύχεις; Απλά βάλε στο παιχνίδι του μανικιούρ σου- και στο νεσεσέρ σου φυσικά- ένα top coat. Στην ουσία είναι ένα από τα βασικότερα- ίσως το πιο βασικό κομμάτι- προκειμένου το μανικιούρ σου να έχει διάρκεια και το χρώμα του να παραμένει αναλλοίωτο και λαμπερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Έχοντας τα περισσότερα ενισχυμένη φόρμουλα με συστατικά όπως η κερατίνη, δημιουργούν μία ασπίδα προστασίας που αποτρέπει το ξεφλούδισμα, συμβάλλοντας παράλληλα στη σταθερότητα και τη διατήρηση της λάμψης  με την πάροδο του χρόνου. Κλειδώνουν το χρώμα και προσφέρουν άμεσα αψεγάδιαστο τελείωμα και λάμψη όπως το gel. Μερικά από τα αγαπημένα top coat, θα τα βρεις παρακάτω.

Πώς τα χρησιμοποιείς; Αφού περάσεις δύο στρώσεις από το βερνίκι, άφησέ το να στεγνώσει πολύ καλά και άπλωσε το top coat.

Extra Tip: Άπλωνε μία στρώση από το top coat κάθε 2-3 μέρες όταν το χρώμα αρχίζει να θαμπώνει.
 

OPI Top Coat

 

Essie Gel Setter Top Coat

 

Erre Due Gel Like Top Coat

 

Guerlain La Petite Robe Noire Ultra Shiny and Deliciously Perfumed Top Coat

 

Dior Top Coat Abricot