ΜΑΛΛΙΑ

Η Zendaya έκανε την πιο ιδιαίτερη αλλαγή στα μαλλιά της και ίσως “πρόδωσε” το νέο της ρόλο

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Η αλήθεια είναι πως αν σε κάτι δεν μας έχει συνηθίσει η Zendaya, είναι στις αλλαγές στα μαλλιά της. Και δεν εννοώ, α) τα διαφορετικά χτενίσματα- λατρεύουμε το φυσικό σγουρό της- ή β) τις περούκες που κατά καιρούς την έχουμε δει να δοκιμάζει, αλλά τους πειραματισμούς με τις αποχρώσεις στο hairlook της. Για πολλά χρόνια τη θυμόμαστε πιστή στο σκούρο μελαχρινό της look, μέχρι που την είδαμε κοκκινομάλλα.

Δες ακόμη: Zendaya: Είναι η νέα Global Ambassador της Lancôme

Ναι, η 21χρονη που εκτός του ότι διαθέτει μία πολύ δυναμική προσωπικότητα, είναι επίσης καταξιωμένη στο χώρο της υποκριτικής και της μόδας (και επιπλέον να σου θυμίσω  είναι νέα Global Ambassador της Lancôme) αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά σε μία τολμηρή κόκκινη- χάλκινη απόχρωση και να γίνει σχεδόν αγνώριστη.

«Face it, Tiger» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την εμφάνισή της στο Λονδίνο για την προώθηση της νέας ταινίας, “Spider-Man: Far From Home”, αποτίωντας φόρο τιμής στην Mary Jane Watson- χαρακτήρας στην ταινία του spider Man-  αλλά δίνοντας μας και ένα μικρό hint για τον ενδεχόμενο επόμενο ρόλο της, ως Άριελ, τη γνωστή Μικρή Γοργόνα, που έχει γράφτει πως ίσως αναλάβει.

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Αν και η ίδια δεν επιβεβαίωσε τίποτα σχετικά με το νέο της ρόλο ως κοκκινομάλλα γοργόνα, στο Twitter και γενικότερα στα social media, οι φήμες φούντωσαν. Το μόνο που η ίδια αποκάλυψε απαντώντας στο Twitter, είναι πως δεν πρόκειται για περούκα και το νέο της look είναι αποτέλεσμα ημιμόνιμης βαφής. Τυχαία αλλαγή ή όντως η Zendaya θα ενσαρκώνει την Άριελ στην επόμενη ταινία της Disney; Ο χρόνος θα δείξει, αλλά αν κρίνουμε από το παρελθόν της- παιδί της Disney- μάλλον η ζυγαριά γέρνει ακόμα περισσότερο προς Άριελ μεριά.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Chris Pizzello/Invision/AP