Το χτένισμα που θα σου χαρίσει τέλεια wavy μαλλιά

Ένα εύκολο, twisted hairstyle που θα δώσει στα μαλλιά σου άψογα waves.

Το καλοκαίρι, μετά το λούσιμο, το σεσουάρ φαντάζει ένα μικρός εφιάλτης. Τα μαλλιά ηλεκτρίζονται, εσύ ιδρώνεις και τα νεύρα σου αρχίζουν να σπάνε. Γι' αυτό είπαμε να τα αφήνεις να στεγνώνουν μόνα τους ή να πλέκεις ωραίες κοτσίδες ή ακόμα καλύτερα να δοκιμάσεις αυτό το twisted hairstyle που μπορεί να σε συνοδεύσει στην έξοδό σου, αλλά όταν το λύσεις θα έχεις ένα τέλειο wavy αποτέλεσμα.

How to

- Σε βρεγμένα μαλλιά, άπλωσε ένα προϊόν για styling που να μην κολλάει (ο αφρός είναι πάντα μία καλή λύση). Ξεκίνα από τη ρίζα και συνέχισε με φορά προς τις άκρες.

- Πάρε μία μπροστινή τούφα από τα μαλλιά σου και ξεκίνα να την στρίβεις πολύ σφιχτά και κοντά στο κεφάλι σου μέχρι το σημείο που ξεκινά ο λαιμός σου και πιάστε όλα τα μαλλιά σου μία χαμηλή αλογοουρά με ένα λαστιχάκι.

- Τώρα χώρισε την κοτσίδα σε δύο ίσα μέρη και ξεκίνα να τα στρίβεις κι αυτά προς διαφορετική κατεύθυνση.

- Μόλις φτάσεις και με τα δύο στο τέλος, ξεκίνα να τα στριφογυρνάς μεταξύ τους. Φρόντισε μόνο να είναι πολύ σφιχτά και στερέωσε τις δύο άκρες με ένα λαστιχάκι.

 

Κάνε το μετά το λούσιμο και είτε μπορείς να βγεις έξω, είτε να κοιμηθείς με αυτό το χτένισμα. Το σίγουρο είναι ότι όταν λύσεις τα μαλλιά σου θα έχεις τέλεια wavy μαλλιά. Ένα hairstyle 2 σε 1 που θα σε σώσει πολλές φορές, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/aninebing

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ