ΜΑΛΛΙΑ

Το αγαπημένο χτένισμα των It girls θα είναι το trend του καλοκαιριού

Τόσο στη μόδα όσο και στην ομορφιά τα trends κάνουν κύκλους με αυτό το καλοκαίρι τα ‘90s να έχουν την τιμητική τους. Από αυτή την εποχή έρχεται και το hairstyle που έχουν δοκιμάσει όλα τα IT girls, από την Gigi Hadid μέχρι την Chiara Ferragni και δεν είναι άλλο από τα ‘’space buns’’.

Είναι ένα τελείως κοριτσίστικο χτένισμα που θα θυμάσαι από τις Spice Girls και πλέον κυριαρχεί στα αμερικάνικα μουσικά φεστιβάλ όπως το Coachella κι όχι μόνο. Τα space buns έχουν κερδίσει τις fashionistas, οι οποίες πλέον δείχνουν αδυναμία στα festive trends. Κι εκεί που είχες τα braids κι όλες τους τις εκδοχές να σε συνοδεύουν όλο το καλοκαίρι, τώρα μπορείς να τα εναλλάσσεις με αυτά τα μικρά κοτσάκια που στέκονται ψηλά στο κεφάλι σου.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία πιο παιχνιδιάρικη και girly εκδοχή των double buns (τα space buns απλά βρίσκονται πιο ψηλά στο κεφάλι) που μπορείς να προσαρμόσεις στο δικό σου στιλ κι αυτό χάρη στις αγαπημένες fashionistas που έχουν τον τρόπο τους να κάνουν ακόμα και τα πιο απίθανα trends να μοιάζουν τέλεια ακόμα και στην καθημερινότητα.

 

Δες έναν τρόπο για να κάνεις μόνη σου τα πιο ωραία space buns.