ΜΑΛΛΙΑ

Space Buns: 7 στιλάτες εκδοχές τους

Η εποχή των βραβείων έχει ξεκινήσει και επισήμως κι αν κάτι κρατάμε από τα beauty looks των διάσημων κυριών στο κόκκινο χαλί, είναι ιδέες για το μακιγιάζ, τα μαλλιά και τα νύχια μας. Αντλώντας έμπνευση από τα space buns της Millie Bobby Brown, λοιπόν, αποφασίσαμε να σου δείξουμε 7 ακόμη στιλάτες εκδοχές τους για το πώς μπορείς να τα υιοθετήσεις και εσύ στην καθημερινότητά σου ανάλογα με τη διάθεση, την περίσταση και το στιλ σου.

#1. Κάντο όπως η Millie και τύλιξε γύρω από τα buns σου μικρές μαύρες κορδέλες.

 

#2. Χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο μέρη – κάνοντας χωρίστρα στη μέση- και  πιάσε τα ψηλά σε δύο σφιχτά sleek buns, όπως η Chiara.

 

#3. Κάνε δύο ανάποδες γαλλικές πλεξούδες, ξεκινώντας από τον αυχένα προς τα πάνω μέχρι όποιο σημείο θέλεις και στη συνέχεια πιάσε το υπόλοιπο τμήμα των μαλλιών σου σε δύο messy κότσους.

#4. Αν πάλι ψάχνεις για την τέλεια εναλλακτική, συνέχισε ολοκληρώνοντας τις πλεξούδες και πιάνοντας στη συνέχεια τα μαλλιά σου σε δύο ψηλά πλεκτά buns.

#5. Αυτή τη φορά ξεκίνα από το μπροστινό μέρος των μαλλιών σου με ανάποδες γαλλικές πλεξούδες και πιάσε τα μαλλιά σου στη μέση σε δύο χαλαρά buns

#6. Κι αν ψάχνεις την πιο boho εκδοχή τους, τότε δεν έχεις παρά να αποθηκεύσεις το παρακάτω hairstyle για τις ανοιξιάτικες- καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

#7. Αν πάλι λατρεύεις το glitter, δοκίμασε να βάλεις glitter στις ρίζες των μαλλιών σου, κατά μήκος της χωρίστρας σου.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/ riawna