ΜΑΛΛΙΑ

Kate Middleton- Nicole Kidman: Φόρεσαν το ίδιο αξεσουάρ στα μαλλιά τους

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Οι Χρυσές Σφαίρες είναι αναμφισβήτητα το γεγονός της εβδομάδας. Είδαμε τα beauty looks, τα trends ομορφιάς που θέλουμε να αντιγράψουμε και τώρα κάνουμε το απαραίτητο focus στις λεπτομέρειες που σίγουρα έκαναν τη διαφορά και είναι άξιες αναφοράς. Και μπορεί το μακιγιάζ της Nicole Kidman να ήταν κλασικά το ίδιο, όμως το χτένισμα ή- για την ακρίβεια- το αξεσουάρ που φόρεσε στα μαλλιά της, σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις.

Όχι δεν ήταν η αξία του, αλλά το γεγονός πως το ίδιο αξεσουάρ- την ίδια βελούδινη κορδέλα-φιόγκο- είχε φορέσει περίπου πριν περίπου δύο μήνες στα μαλλιά της η αγαπημένη δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton.

 

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

 

Η διαφορά βέβαια, κρίθηκε στο χτένισμα. Η μεν Kate έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό ponytail τυλίγοντας τη βάση τους με τη βελούδινη κορδέλα, η δε Nicole, έκανε το κλασικό αγαπημένο της σινιόν προσθέτοντας το βελούδινο φιόγκο στο κέντρο του. Kate ή Nicole; Εμείς πάντως πριν λίγες μέρες σου είχαμε δείξει πέντε τρόπους να πιάσεις τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας απλά κορδέλες.

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP