ΜΑΛΛΙΑ

Braid mania: 5 ιδέες από τα catwalks που θα θες να δοκιμάσεις

Είναι η μανία των τελευταίων χρόνων στα μαλλιά από τα μικρά και τα μεγάλα κορίτσια. Οι πλεξίδες έχουν περάσει από πολλά στάδια και τώρα πια έχουν απογειωθεί. Ιδιαίτερα χτενίσματα που δεν μπορείς να τους αντισταθείς. Από την κλασσική γαλλική κοτσίδα, μέχρι τα boxer braids και από τα tiny κοτσιδάκια μέχρι τα unicorn braids είναι όλα υπέροχα κι επιδέχονται ένα σωρό αλλαγές για να τα προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στιλ.

Emprorio Armani

Στο runway του Armani τα braids πήραν λίγο από περασμένες δεκαετίες έμπνευση και τη συνδύασαν με τις σύγχρονες τάσεις. Επομένως οι πλεξίδες ξεκινούν λεπτές από πάνω και καταλήγουν σε μεγαλύτερες προς τα πίσω με όλα τα μαλλιά, που είναι χωρισμένα σε δύο μέρη.

Christian Dior

Ο γαλλικός οίκος καταφέρνει να συνδυάσει την κλασσική κομψότητα με τις σύγχρονες επιταγές των trends και συνθέτει τα tiny braids με ένα σινιόν ψηλά στο κεφάλι. Είναι σίγουρα μία πρόταση που μπορείς να δοκιμάσεις ακόμα και για ένα πιο επίσημο χτένισμα.

Valentino

Ο Valentino έχει διαλέξει να χαρίσει μία πιο bohemian διάθεση στο hairstyle, αφήνοντας τα μαλλιά κάτω ανάλαφρα και φυσικά. Τα στολίζει όμως με μικρά διακριτικά braids δεξιά κι αριστερά από το κεφάλι. Εύκολο να το κάνεις για να συνοδεύσει το καθημερινό σου στιλ.

Alberta Ferretti

Messy αποτέλεσμα για την κλασσική γαλλική κοτσίδα από την Alberta Ferretti, η οποία δίνει μία πιο cozy διάθεση στο french braid. Μπορείς να την κάνεις μόνη σου χωρίς να ανησυχείς αν πετάνε τριχούλες ή κάτι σου έχει ξεφύγει, αφού αυτό είναι το ζητούμενο.

Balmain

Polished pontytail με 3 μικρά braids να ξεκινούν από την κορυφή του κεφαλιού και να καταλήγουν στη βάση της κοτσίδας. Επίλεξέ το αν θες να είσαι ένα μοντέρνο και κομψό country girl.

Κεντρική φωτογραφία: @ Getty Images