ΜΑΛΛΙΑ

5 χτενίσματα που θα βλέπεις παντού αυτή την άνοιξη

New season, new trends. Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που παρακολουθούν τις τάσεις της μόδας και τους αρέσει να πειραματίζονται με το hairlook τους, τότε δεν έχεις παρά να κρατήσεις σημειώσεις γιατί τα παρακάτω χτενίσματα είναι αυτά που θα βλέπεις παντού, σύμφωνα με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας.

Κλασικές messy πλεξούδες

 

Το είδαμε: Στο fashion show του Οίκου  Ports 1961

Χαμηλά ponytails με scrunchies

 

Το είδαμε:  Στο fashion show του Οίκου Mansur Gavriel

Slick και wet look

Το είδαμε: Στο fashion show του Οίκου Blumarine

Αφέλειες με κοντό καρέ

 

Το είδαμε: Στο fashion show του Οίκου Sonia Rykiel

Κορδέλες στα μαλλιά και  ‘60s updo

Το είδαμε: Στο fashion show του Οίκου  Miu Miu

Εκτός από τις όποιες hairstyling δεξιότητες που μπορεί να έχεις ή όχι, βασική προϋπόθεση για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα είναι η σωστή περιποίηση των μαλλιών σου. Τα βήματα απλά:

#1. Επένδυσε σε ένα πολύ ενυδατικό σαμπουάν και conditioner που θα  δυναμώνει τα μαλλιά σου σε κάθε λούσιμο.

 

Το νέο σαμπουάν Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία , Repair & Protect είναι το πρώτο σαμπουάν που όχι μόνο καθαρίζει, αλλά και προσφέρει θρεπτικά συστατικά περιποίησης με το μείγμα Pro-V Nutrient Βlends™. Σε αντίθεση με άλλα σαμπουάν που απομακρύνουν τα λιπίδια από τα μαλλιά σας, το νέο σαμπουάν του Pantene δίνει επιτέλους πίσω και εισάγει μέσα στην τρίχα ενδυναμωτικά λιπίδια. Το αποτέλεσμα; 100% πιο δυνατά μαλλιά. Για ακόμη πιο δυνατά μαλλιά, μπορείς να συνεχίσεις με το conditioner από την αντίστοιχη σειρά.

#2. Μην ξεχνάς να απλώνεις λίγο λαδάκι στα μαλλιά σου, προστεύοντάς τα από το σπάσιμο, τη φθορά της ηλιακής ακτινοβολίας  και το φριζάρισμα.

Το  διαφανές και ελαφρύ λαδάκι Hairdresser”s Invisible Oil της Bumble and Bumble αποτελείται από ένα πολυτελές μείγμα έξι ελαίων και δύο εκχυλισμάτων και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.Απορροφάται γρήγορα για να χαρίσει λάμψη, ενώ δαμάζει το φριζάρισμα και τις ατίθασες τούφες. Τα μαλλιά γίνονται πιο όμορφα, πιο λεία, πιο απαλά, πιο μεταξένια και τρέφονται.