ΜΑΛΛΙΑ

5 εύκολα χτενίσματα για τις ζεστές, καλοκαιρινές μέρες

Βρισκόμαστε για τα καλά στο καλοκαίρι και το θερμόμετρο έχει χτυπήσει κόκκινο. Φυσικά οι παραλίες είναι η μόνη λύση που έχεις στο κεφάλι σου και είναι πολύ λογικό. Ωστόσο, αν δεν υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατότητα, αυτό που πρέπει να κάνεις για να τα βγάλεις πέρα είναι να αποδεχτείς την κατάσταση και να περιμένεις τις καλοκαιρινές διακοπές με στιλ.

Κι επειδή αν έχεις μακριά μαλλιά (με τέτοιες θερμοκρασίες και το καρέ συμπεριλαμβάνεται), η ζέστη θα είναι ένα πρόβλημα παραπάνω, δες ποια χτενίσματα θα σε σώσουν από τον καύσωνα και θα διατηρήσουν το στιλάτο, καλοκαιρινό προφίλ σου στην πόλη.

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Καν’ το όπως η Jessica Alba και πιάσε τα μαλλιά σου σε μία ψηλή αλογοουρά. Αν έχει προηγηθεί και wavy χτένισμα, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο.

Ένα messy top knot είναι η λύση για να είσαι στιλάτη, cool και δροσερή όλη μέρα.

A post shared by KayleyMelissa (@kayleymelissa) on

Τα space bun είναι cool και girly επιλογή για σένα που θες ένα πιο παιχνιδιάρικο καλοκαιρινό hairstyle.

H Karlie Kloss σου δίνει τη λύση για να είσαι stylish με ένα απλό πιάσιμο στα μαλλιά. Δεν χρειάζεται να είναι τέλειος ο κότσος, αντίθετα άσε μερικές τούφες να σου ξεφύγουν και είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τη ζέστη με στιλ.

Για σένα που έχεις υπομονή και τα χέρια σου πιάνουν, τότε ένα crown, braided updo είναι σίγουρα το χτένισμα που θα σε κάνει να είσαι κομψή ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες.