ΜΑΛΛΙΑ

5 εντυπωσιακές τάσεις για τα μαλλιά της επόμενης σεζόν

Οι τάσεις στα μαλλιά που έρχονται από τις πασαρέλες, ακόμα κι αυτές που είναι λίγο πιο edgy ή πιο extreme έχουν καταφέρει να κυκλοφορήσουν σε πιο cool φυσικά εκδοχές.  Ωστόσο, υπάρχουν κι αυτά τα χτενίσματα που μοιάζουν περισσότερο με τέχνη και είναι πολύ δύσκολο να τα υιοθετήσεις. Αρχικά γιατί δεν έχεις κάπου να πας με αυτό το μαλλί και έπειτα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να καταφέρεις αυτό που βλέπεις στο catwalk.

Ωστόσο, μία τάση που είναι ήδη εδώ και θα συνεχίσει και το φθινόπωρο να κάνει αισθητή την παρουσία της είναι τα accessorized hairstyles. Οι διάσημοι οίκοι μόδας έχουν πάει στο επόμενο βήμα το styling των μαλλιών κι έτσι ανάμεσα στα braids και τα ponytails θα συναντήσεις art-pieces χτενίσματα που θα σου τραβήξουν την προσοχή και θα σε εντυπωσιάσουν. Προφανώς δεν θα σου προτείνω να τα δοκιμάσεις όπως τα βλέπεις (εκτός κι αν πρέπει να συμμετέχεις σε κάποιο φωτογραφικό project που το επιτρέπει!) αλλά σίγουρα μπορείς να πάρεις έμπνευση.

Marchesa

Μπορεί να μην βάλεις τόσα λουλούδια στα μαλλιά σου αλλά οφείλεις να παραδεχτείς ότι η εικόνα είναι εντυπωσιακή. Σίγουρα όμως δεν είναι καθόλου κακό να βάλεις λουλούδια στα μαλλιά σου με όποιον τρόπο θες εσύ.

Elie Saab

Τα περίτεχνα αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι πολύ συχνό φαινόμενο, κυρίως όταν μιλάμε για πολυτελείς οίκους μόδας.

La Perla

Για πιο ρομαντική διάθεση μπορείς να βάλεις μερικά μόνο κομψά αλλά εντυπωσιακά hair clips.

N21

Για σένα που σου αρέσει το retro style και θες να δώσεις ένα twist στο χτένισμά σου ένα όμορφο κοκαλάκι είναι αρκετό.

Altuzarra

Η στέκα στα μαλλιά που ίσως έχεις φορέσει αρκετά στο παρελθόν έχει επανέλθει σε πολλές μορφές, απλές αλλά και πιο ιδιαίτερες για να καλύψουν κάθε γούστο.