5 διαφορετικοί τρόποι για να κάνεις bun, από μια vlogger

Ακόμα κι αν έχεις καρέ μαλλιά το bun μπορεί να γίνει το χτένισμα μιας bad hair day.

Είτε έχεις κοντά, είτε μακριά μαλλιά, το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα βρεθείς αντιμέτωπη με μία bad hair day. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για το plan B σε περίπτωση που το λούσιμο μοιάζει πολυτέλεια. Τι όμως θα κάνει τα μαλλιά σου να μοιάζουν περιποιημένα, ποιο είναι το σωστό χτένισμα;

Η vlogger Kayley Melissa έχει τη λύση και σου δείχνει μέσα από ένα video πώς μπορείς να πιάσεις ένα bun με 5 διαφορετικούς τρόπους, ακόμα κι αν έχεις καρέ.

Είναι τόσο εύκολα και γίνονται μέσα σε ελάχιστο χρόνο που δύσκολα δεν θα τα καταφέρεις. Μάλλον θα τα κάνεις και σε μέρες που τα μαλλιά σου είναι μια χαρά, αφού μπορούν να συνδυαστούν τόσο με το office look σου όσο και με το casual outfit σου.

Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου, μπορεί να σου φανεί χρήσιμο ένα dry shampoo ή απλά μία λακ για ελαφρύ κράτημα που θα κάνει το αποτέλεσμα να διαρκέσει.

My tip: Ανάλογα με την περίσταση μπορείς να χρησιμοποιήσεις hair accesssories που θα απογειώσουν το hairstyle. Κανείς δεν θα πιστέψει ότι έχεις αφιερώσει μόνο 5 λεπτά.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/kayleymelissa

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ