ΜΑΛΛΙΑ

4 tips που πρέπει να θυμάσαι όταν πιάνεις τα μαλλιά σου κοτσίδα

Το ponytail το αγαπάμε. Το αγαπάμε σε σημείο που δεν θα ξέραμε τι θα κάναμε τα μαλλιά μας χωρίς αυτό. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, πάντοτε υπάρχουν αυτές οι μικρές, μα πολύ πρακτικές συμβουλές ομορφιάς που κάνουν τη διαφορά και διατηρούν την υγεία των μαλλιών μας. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 4 tips που ένα ponytail girl πρέπει πάντοτε να θυμάται.

Χαλάρωσε λίγο, μη δένεις τα μαλλιά σου τόσο σφιχτά

 

Υπό πίεση ουδείς δεν άντεξε. Ούτε τα μαλλιά σου, να είσαι σίγουρη. Γι αυτό καλό θα είναι να πειραματίζεσαι με πιο χαλαρές κοτσίδες ή να προτιμάς τα scrunchies.

 Μην τα πιάνεις ενώ είναι ακόμη βρεγμένα

 

Ναι, μπορεί ο χρόνος να σε πιέζει πολύ, όμως, το να πιάσεις τα βρεγμένα μαλλιά σου ψηλά- πίστεψέ με- δεν θα σώσει την κατάσταση.  Το αντίθετο μάλιστα, μπορεί να επιβαρύνει την υγεία τους, μιας και τα νωπά/ βρεγμένα μαλλιά είναι πολύ εύθραυστα.

Προσπάθησε να αλλάζεις τη βάση (της  κοτσίδας) σου

 

Το ξέρω, το κάνουμε οι περισσότερες μηχανικά. Όμως,  σκέψου πως με το να πιανεις τα μαλλιά σου  στο ίδιο σημείο ταλαιπωρείς τους θύλακες των τριχών σε εκείνο το σημείο.

Κάνε πιο συχνά διάλειμμα

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η κοτσίδα είναι το αγαπημένο μας χτένισμα. Όμως, το να κάνεις ένα διάλειμμα και να αφήνεις πού και πού τα μαλλιά σου κάτω είναι σωτήριο.