ΜΑΛΛΙΑ

3 εντυπωσιακά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις στην παραλία

Οι ώρες στην παραλία πολλές. Θα κάνεις βουτιές, θα χαλαρώσεις στην ξαπλώστρα, θα διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο, θα χαζέψεις στο Instagram, θα πιεις, θα φας, θα πας κατευθείαν στο beach bar για κοκτέιλς. Με τα μαλλιά σου τι κάνεις, αν δεν θέλεις να συμβιβαστείς με ταπεινά beach waves ή μία απλή κοτσίδα που τα πιάνει όλα πάνω;

Δες ακόμη: 6 τροφές που βοηθούν τα μαλλιά σου να μακρύνουν πιο γρήγορα

Εμείς είμαστε εδώ φίλτατη, για να σου δώσουμε αρχικά, την έμπνευση και έπειτα να σου δείξουμε τον τρόπο να πετύχεις το χτένισμα που θέλεις με λίγες κινήσεις (ok, σε μια μικρή βοήθεια από την κολλητή σου στη διπλανή ξαπλώστρα μην πεις όχι). Ιδανικά αν έχεις μακριά μαλλιά, για κάθε γούστο και περίσταση, αυτά τα χτενίσματα θα ανανεώσουν το στυλ σου και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη από το πρωί έως το βραδινό κοκτέιλ σου.

Ο πιο απλός, εύκολος αλλά στιλάτος κότσος

Τα πράγματα απλά σε αυτή την περίπτωση. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά σου και μερικά τσιμπιδάκια στο τέλος. Το κλειδί της επιτυχίας, κρύβεται στις κινήσεις που θα κάνεις.

Αν πάλι σου αρέσει να αφήνεις κάτω τα μαλλιά σου

Αρχικά πιάσε δύο ανάποδες γαλλικές πλεξούδες δεξιά και αριστερά του κεφαλιού σου και στη συνέχεια ένωσέ τις στο πίσω μέρος, δημιουργώντας ένα μικρό κότσο.

Για όσα κορίτσια λατρεύουν τα χαμηλά ponytails

 

Το μόνο που πρέπει να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μία χαμηλή κοτσίδα στο πλάι και στη συνέχεια, ακολουθώντας τα βήματα που θα δεις στο βίντεο να δημιουργήσεις μικρά bubbles.