ΜΑΛΛΙΑ

Βρήκαμε το πιο hot χρώμα για τα μαλλιά για το Φθινόπωρο

Τα χρώμα των μαλλιών βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα πράγματα που θες να κάνεις σχετικά με την εμφάνισή σου για να υποδεχθείς τη νέα σεζόν που σε περιμένει στη γωνία.

Όπως συμβαίνει όμως με πολλά από τα πράγματα που σε απασχολούν καθημερινά έτσι και με το χρώμα των μαλλιών σου το Instagram αποφάνθηκε και κατέληξε στο ποιο θα είναι το χρώμα μαλλιών για το οποίο όλες θα μιλούν φέτος.

Μετά τον παροξυσμό με το ombre και τις υποκατηγορίες του -όπως sombre, bronde κλπ- που ακόμα καλά κρατεί, έχει εμφανιστεί μία καινούρια απόχρωση που φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στο hair coloring. Ο λόγος γίνεται για το Rose Gold Blonde που η Rosie Huntington αλλά και η Emma Stone έχουν ήδη δοκιμάσει και πολλές beauty instagramers έχουν ήδη να προτείνουν τις δικές του εκδοχές.

Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου στυλ, μπορείς να δοκιμάσεις αυτή την ροζ-χρυσή απόχρωση στα μαλλιά σου. Είτε με ανταύγειες, είτε με την τεχνική του ombre ή ακόμα και σαν χρώμα το rose gold blonde είναι αναμφίβολα το πιο hot haircolor.

Κι αν από το άκουσμα και μόνο σου φαίνεται υπερβολικό, ρίξε μία ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες και θα αναθεωρήσεις ή καλύτερα θα το τολμήσεις!

A photo posted by Emma Roberts (@emmaroberts) on

A photo posted by HAIRsalonkc (@hairsalonkc) on